Komentované zprávy bank:
Fio sportuje a Air bank dále přibírá


15. 05. 2019  00:20     Miroslav Zeman     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK: O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: Fio sportuje a Air bank dále přibírá




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí.

Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!


 fio Fio banka pokračuje v partnerství s basketbalovým klubem v Jindřichově Hradci

Česká Fio banka bude už druhým rokem generálním partnerem jindřichohradeckého basketbalového klubu, který bude usilovat o návrat do nejvyšší soutěže.

Fio banka se chce skutečně efektivně zviditelnit. Proto se rozhodla podporovat a partnerovat basketbalový klub v Jindřichově Hradci, který všichni velmi dobře známe a fandíme mu. Pravdou však je, že až do přečtení této tiskové zprávy jsem o žádném takovém klubu nikdy neslyšel, a myslím, že už ani neuslyším. Přejeme mu ale hodně úspěchů, stejně jako Fio bance.


 air bank 650 tisíc. Tooolik už vás je.

Není to zas tak dávno, co jsme překonali hranici 600 tisíc klientů, a ono už k nám stihlo přijít dalších 50 000. Je to obrovské číslo a my z něho máme stejně obrovskou radost.

Air Bank už dosáhla ve třetím čtvrtletí 2018 na 650 tisíc klientů. Počet klientů stále roste. Ale největší konkurent Fio banka má pořád pár stovek tisíc klientů více. To však nebude trvat dlouho. Protože Air bank se v příštím roce dle plánů řádně nadopuje a požere Monetu Banka a Home Credit a stane se tak s 2 miliony klientů třetí největší bankou v České republice.


 unicredit UniCredit Bank nově umožní rezervovat výhodné hypoteční sazby až 24 měsíců dopředu

Stoupající tendence rtuti na teploměru posledních měsíců téměř dokonale kopíruje postupný růst průměrných úrokových sazeb hypotečních úvěrů. UniCredit Bank proto přichází s nabídkou prodloužení doby čerpání refinancování hypotečního úvěru až na 24 měsíců.

Dneska podepíšete a do dvou let čerpáte. To je hlavním smyslem sdělení UniCredit Bank k jejím hypotékám. I díky včasnému uzavření smlouvy, ještě před zpřísněním podmínek ze strany ČNB tak mohou klienti čerpat či využívat výhodnější podmínky ještě další dva roky. Opravdu dobrá finta, jak se vyhnout zpřísnění podmínek pro poskytování hypoték.


KOMENTÁŘE TISKOVÝCH ZPRÁV BANK NALEZNETE ZDE!  thmb-200-200-406127b7872b28b57abe0f49aa6670f9


 



Komentované zprávy bank: Fio sportuje a Air bank dále přibírá

Diskutovat (0)