Komentované zprávy bank:
Národní galerie v Praze umožňuje vstup dětem a studentům zdarma


18. 10. 2019  00:41     Redakce     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK: O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: Národní galerie v Praze umožňuje vstup dětem a studentům zdarma




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí.

Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!


Česká spořitelna nabízí u hypoték Expresní čerpání a Variabilitu splátek zdarma


Česká spořitelna Česká spořitelna v rámci akční nabídla na začátku března 2019 volitelné služby k hypotečním úvěrům Expresní čerpání a Variabilita splátek zcela zdarma. Nabídka platila k produktům Hypotéka ČS a Americká hypotéka. Standardně klient zaplatil za službu Expresní čerpání 2000 korun a Variabilitu splátek 3000 korun.

Fajn, že Česká spořitelna podpořila na začátku roku hypotéky, kdy zájem o ně dramaticky poklesl. Pro rozběhnutí tak lukrativního produktu se vyplatí něco obětovat a k tomu se odpuštění něčeho, čemu můžeme říkat poplatek, velmi dobře hodí. Ono to ale nebude stačit, a tak v průběhu roku dojde i na pokles úrokových sazeb u hypoték, které před tím banky neprozřetelně zvyšovaly.


Již 300 tisíc dětí a studentů využilo v Národní galerii Praha bezplatný vstup


Komerční banka
Společný projekt Komerční banky a Národní galerie Praha umožňující bezplatné vstupné pro nejmladší věkové kategorie návštěvníků překonává všechna očekávání. Od dubna 2015 do konce minulého roku využilo možnost navštívit zdarma sbírkové expozice galerie již 300 tisíc dětí a studentů ve věku do 26 let. Jen v minulém roce zaznamenala Národní galerie téměř 80 tisíc návštěvníků v uvedeném věku.

Komerční banka si zabrala Národní galerii pro sebe, a vlastně ani ne tak pro sebe jako pro studenty a děti. Pro tyto skupiny platí banka vstup do galerie, což je velmi záslužný počin, který dlouhodobě chválíme. Fakt, že tento bonus či podporu využívá statisíce dětí a studentů ještě záslužnost akce zvyšuje. Tuto podporu považuji za jednu z nejefektivnějších, které banky v ČR podporují.


ČSOB získala za projekty pro své zaměstnance ocenění České eventové asociace


ČSOB
ČSOB si v rámci udílení Výročních cen za realizované eventy v roce 2018 odnesla společně s realizující agenturou Event Arena 2. místo v kategorii Eventy pro zaměstnance B2E. Ocenění získala akce ČSOB v pohybu, která manažerům představila inovační technologie a vize v oblasti bankovnictví. Druhou oceněnou akcí byl Den s ČSOB, který byl určen pro zaměstnance celé naší skupiny a jejich rodiny. Zaměřoval se na novinky finanční skupiny, a to nejen produktové, ale také ty z oblasti zaměstnaneckých benefitů, vzdělávání, firemní kultury, nebo trendy, kterými bankovní sektor prochází.

ČSOB patří k velmi dobrým zaměstnavatelům. Stačí si prohlédnout její centrálu, kde mají zaměstnanci vše po ruce a je o ně velmi dobře pečováno. Takovou péči jako v ČSOB nabízí jen velmi málo zaměstnavatelů. Pokud je spokojený zaměstnanec, působí velmi pozitivně i na klienty banky. Vysoký standard péče o zaměstnance tak přispívá k pozitivnímu vnímání banky ze strany klientů.


 



Komentované zprávy bank: Národní galerie v Praze umožňuje vstup dětem a studentům zdarma

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15600228384

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více