Komentované zprávy bank:
Creditas rozdává vyšší úroky na termínovaných účtech, s AirBank zaplatíte rychlostí blesku


21. 02. 2020  00:35     Redakce     komentáře (0)

KOMENTOVANÉ TISKOVÉ ZPRÁVY Z BANK:

O čem nás naše banky informují? A jak moc jsou jejich tiskové zprávy zajímavé? Podíváme se na ně trochu veselýma a trochu kritickýma očima. ČTĚTE DÁLE!

Komentované zprávy bank: Creditas rozdává vyšší úroky na termínovaných účtech, s AirBank zaplatíte rychlostí blesku




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí.

Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu Vstřícná banka.

Tento týden jsme vybrali následující zprávy, které banky vydaly v předchozím čtvrtletí. Čtěte!


AirBank: Posílejte platby rychlostí blesku


AirBank Dnes spouštíme okamžité platby. Díky nim můžete poslat peníze do jiné banky během několika vteřin, a to třeba i o půlnoci nebo o víkendu. Stačí jen, aby je uměla i druhá banka. Zatím je kromě nás ovládá jen Česká spořitelna, ale během roku by se měly přidat další banky.

Super inovativní banka. Dokáže velmi dobře zachytit trendy a být mezi prvními. Lidé chtěli rychlé platby, všude v Evropě to fungovalo už dávno, a konečně to dorazilo i k nám. Proč to zdržovat? Dnes už je rychlá platba samozřejmostí. Pokud pošlete platbu do dvanácti, má ji odpoledne protistrana na účtu i u jiné banky.


Banka Credias: Na termínovaných vkladech nabízíme od ledna ještě vyšší úroky


Creditas Do nového roku vstupujeme s novými, výrazně vyššími sazbami na termínovaných vkladech. Nejlépe úročené desetileté vklady nyní překračují hranici 3 % p.a.

Vysoké úroky jsou fajn i termínované vklady mají něco do sebe. Ale deset let je deset let. Tam i to vysoké úročení chápu. Mnohem pečlivěji ale sledujeme vývoj úroků u spořících účtů, které mají lidé ihned k dispozici bez vážnějších omezení. Svět se mění, vývoj se zrychluje, a kdo ví, co bude za deset let, abychom na takovou dobu někde zaparkovali závazně své peníze.


Equa bank snižuje úrokové sazby hypoték


IMG_20200117_154210 Equa bank zvýhodňuje od 12. března úrokové sazby hypoték až o 0,2 % p.a. Snížené sazby platí pro hypotéky na výstavbu nebo koupi domu či bytu a na refinancování hypoték. Equa bank tak pokračuje ve zpřístupňování hypoték poté, co zavedla 100% Hypotéku PLUS, díky níž lze získat 100 % výši hypotéky, a to díky spoluúčasti rodičů nebo osob blízkých. Zvýhodněné sazby bude banka nabízet až do 15. dubna 2019.

 


Minulé komentované zprávy: S Airbank sledujte i své účty u konkurence, Fio vzdělává své budoucí klienty


 



Komentované zprávy bank: Creditas rozdává vyšší úroky na termínovaných účtech, s AirBank zaplatíte rychlostí blesku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15553349376

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více