Komentované zprávy bank:
ČSOB a penzijko pro děti. mBank rozdává telefony


27. 07. 2016  00:17     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat ČSOB, mBank a Sberbank.

Komentované zprávy bank: ČSOB a penzijko pro děti. mBank rozdává telefony




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

ČSOB: Penzijko pro děti za první čtyři měsíce od fungování

Jasně, své děti musíme vést k určité odpovědnosti, spořivosti a finanční gramotnosti, ale... Dělat svým dětem už od dětství penzijní připojištění? Není už to trochu přehnané? Neříkám, že to někteří klienti nevyužijí, ale dětem bychom spíše měli šetřit v dětství na jejich studium, nebo bydlení. Nevím, jestli děti, které se dostanou třeba do problémů se sháněním práce, nebo špatnou vzdělaností ocení, že mají na účtu nějakou tu tisícovku na svůj důchod. Děti a mladí lidé potřebují žít a potřebují pomoci především s hlavními problémy, se kterými se při vstupu do života potýkají. Pro bohatší a movitější lidi spoření na penzijko nebude problém, pro většinu obyčejných lidí to ale může působit jako dost zvláštní produkt. Jestli bude využíván? Uvidíme.

ČSOB

mBank: mBank rozdává chytré telefony při refinancování a konsolidaci půjček

Ajajaj, tak dlouho jsme mBank chválili za její logické a nevtíravé bonusy u konsolidací a refinancování až nám mBank vytřela zrak. Půjdete si opět kvůli mobilnímu telefonu, nikterak drahému refinancovat půjčku právě k mBank? Nebo byste k ní šli, jako spokojení klienti či kvůli parametrům tohoto refinancování? V tom je řečeno vše. Úplatky klientům hračkami, kočičkami či tablety je nedůstojné sebevědomé banky a sebevědomého klienta banky.

mBank nová

Sberbank: Sberbank CZ letos spadla do ztráty 9,8 milionu korun

Sberbank je jednou z mála bank, která se dostala v prvním čtvrtletí roku 2016 do ztráty. Pravda, ztráta není nijak závratná, ale pro banku je to jistě znepokojující údaj. Je pravda, že se Sberbank snaží, snaží se být vidět, snaží se i občas něco zajímavého nabídnout. Na druhou stranu ale se tato banka dosud nijak nevyprofilovala a to jí může škodit. U Sberbank nevíme, zda se jedná o tradiční, nebo spíše nízkonákladovou banku, nevíme jaký je vlajkový a super nejvýhodnější produkt této banky, něco unikátního, zapamatovatelného a k bance snadno přiřaditelného. Moc toho o této bance prostě nevíme.

Sberbank.JPG

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: ČSOB a penzijko pro děti. mBank rozdává telefony

Diskutovat (0)