Komentované zprávy bank:
ČSOB pomáhá s EET a Moneta pokročila


19. 04. 2017  00:26     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Moneta Money Bank a ČSOB.

Komentované zprávy bank: ČSOB pomáhá s EET a Moneta pokročila




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili. Připomínáme, že se nejedná o aktuální zpravodajství, ale o výběr zpráv z předchozího čtvrtletí, které jsou zajímavé ke komentování a zároveň mohou sloužit k hodnocení bank v našem projektu GEEN Vstřícná banka.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

Moneta Money Bank: Aplikace mobilního bankovnictví Smart Banka přidává další pokročilé funkce

Moneta Money Bank se snaží inovovat a vylepšovat své služby a produkty, nicméně mám dojem, že se aktivita banky v průběhu roku dosti snížila a Moneta teď řeší spíše jiné věci, hlavně smysl a cíl svého dalšího působení, stejně jako nejvhodnější obchodní politiku. Aktuálně banka představila novinky ve svém mobilním bankovnictví Smart Banka. Velkou výhodou nových změn je i to, že je pomohli připravovat a navrhovat přímo klienti banky. I díky lepší přehlednosti služby klienti najdou mapu smluvních partnerů – obchodníků Bene+, kde při platbě kartou získávají klienti banky různé bonusy. Současně mají klienti a uživatelé služby mnohem lepší přehled o čerpání svých odměna bonusů. O dalších novinkách se dočtete v příslušné tiskové zprávě banky.

Moneta Money Bank

ČSOB: ČSOB nabízí klientům platební řešení pro EET

EET je téma o němž se stále mluví a stále je živé. Když už se musí vydávat účtenky z elektronické evidence tržeb a podnikatelé se touto povinností postupně smiřují nebo smíří, tak ať se to dělá co nejlépe a nejpohodlněji. Pomocnou ruku k tomuto podává i ČSOB, která nabízí svým klientům z okruhu podnikatelů platební řešení pro EET. Smyslem je odeslat informaci o platbě na finanční úřad, který vygeneruje obratem unikátní, jedinečný kód, který se následně objeví na tisknuté účtence. Pouze taková platba je pak v souladu se zákonem a platba je také u finančního úřadu řádně zaregistrována. Řešení této povinnosti tak není v konečném důsledku tak složité jak se na první pohled mnoha podnikatelům jevilo.

ČSOB

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: ČSOB pomáhá s EET a Moneta pokročila

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více