Komentované zprávy bank:
Equa nabízí terminály, ČSOB gramotnost


06. 07. 2016  00:58     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Equa Bank, ČSOB a České spořitelně.

Komentované zprávy bank: Equa nabízí terminály, ČSOB gramotnost




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

ČSOB: ČSOB již posedmé podpoří finanční gramotnost, podruhé se zaměří také na online bezpečnost

ČSOB podporuje finanční gramotnost a to se nám moc a moc líbí a moc a moc to chválíme. Finanční gramotnost a její zvyšování je také jedním z hlavních cílů a funkcí našeho serveru Bankovní poplatky. Projekty se věnují dětem, lidem se zdravotním postižením, nebo seniorům, tedy skupinám, které jsou nejvíce ohroženy finančními dravci a také svou finanční negramotností. ČSOB tak mezi sedm projektů rozdělila jeden milion korun.

ČSOB

Equa Bank: Equa bank nabízí podnikatelům platební terminály a platební bránu

Equa Bank se rozhodla nabídnout podnikatelům skutečně komplexní služby. Podnikatelé si tak mohou spolu s podnikatelským účtem využít i platební terminál pro platby kartou. Tento terminál a platební systém navíc bude propojen s elektronickou evidencí tržeb, tudíž podnikatelé tak budou mít vyřešen problém vydávání účtenek za přijaté platby. Pro velkou část podnikatelů už je používání mobilního platebního terminálu prakticky nutností. Je dobře, že tuto věc vyřeší bez zbytečného hledání, sjednávání a studování, přímo u své banky, která také poskytne nezbytný servis. Nutno ještě dodat, že tuto službu již o něco déle poskytuje Fio banka.

Equa Bank

Česká spořitelna: Česká spořitelna - penzijní společnost připsala svým klientům penzijního připojištění zhodnocení ve výši 1,42 %

Nic proti standardnímu zhodnocování vkladů u penzijních fondů, které se pohybují kolem jednoho procenta. Spořit si na důchod je jistě správné a je nutné brát v úvahu i státní příspěvky, daňové aspekty apod. Na druhou stranu je však mnoho investic, kde je zhodnocení násobné. Doporučuje se často investice do nemovitostí apod. Je otázkou, zda pronájem nemovitosti vám nezajistí ve stáří lepší důchod, než spoření ve fondech. Samozřejmě pak také nesete riziko, když nájemce nezaplatí apod. na druhou stranu vám vždy zůstane vlastnictví nemovitosti, která vám výnos přináší a už to je samo o sobě velmi dobrý benefit.

Česká spořitelna

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Equa nabízí terminály, ČSOB gramotnost

Diskutovat (0)