Komentované zprávy bank:
Fio i ČSOB budou pojišťovat


10. 08. 2016  00:34     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Fio bance, Monetě Money Bank a ČSOB.

Komentované zprávy bank: Fio i ČSOB budou pojišťovat




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

Fio banka: Fio banka nabízí pojištění schopnosti splácet hypotéku

Pojištění splácet hypotéku. No, je to trošku kontroverzní produkt. Klienti obecně nemají často moc dobré zkušenosti s pojištěním schopnosti splácet. Když tento produkt banky či pojišťovny nabízejí, tak slibují a nic není problém. Když má dojít k plnění, tak hledají důvody, proč neplatit a klient se pak dozví spoustu informací, které mu před podpisem nikdo neřekl, nebo je bagatelizoval. Skutečně kvalitní a vstřícné pojištění se pozná až ve chvíli plnění. Doufejme tedy, že i pojištění nabízené Fio bude jiné, než ta ostatní a bude skutečně vstřícné.

Fio banka

Moneta Money Bank: Soutěž o Letní školu Rozumíme penězům vyhráli žáci ze ZŠ ve Vimperku a Chrudimi

Moneta Money Bank i přes změnu svého názvu stále podporuje zvyšování finanční gramotnosti. Každou takovou aktivitu ze strany banky velmi vítáme a vždy to pochválíme. Projekt je navíc velmi dobře promyšlen. Nejedná se totiž jen o samotné vzdělávání, ale o propojení vzdělávání s aktivitami v přírodě, v podobě tábora. Jde tak o spojení vzdělávání s hrou a ještě v příjemném prostředí.

Moneta Money Bank

ČSOB: Zapomenout může i účetní, s následky pomůže nová pojistka

ČSOB, resp. její pojišťovna, přišla s novým, velmi aktuálním produktem. Nově tak pojistí auditory či účetní před pokutami, které by mohli dostat oni, nebo jejich klienti v souvislosti s pozdním podáním kontrolního hlášení k DPH. Účetní tak mohou na včasné podání klidně zapomenout, protože pojišťovna vše hradí. No, samozřejmě to tak jednoduché určitě nebude. Ale i tak je pozoruhodná rychlost a pohotovost ČSOB pojišťovny.

ČSOB

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Fio i ČSOB budou pojišťovat

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více