Komentované zprávy bank:
mBank jako samoobsluha, a ČSOB NaNákupy


14. 09. 2016  00:53     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat mBank, České spořitelně a ČSOB.

Komentované zprávy bank: mBank jako samoobsluha, a ČSOB NaNákupy




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

ČSOB: ČSOB zvyšuje komfort placení, spouští aplikaci „NaNákupy“

Inovace u nás v redakci milujeme. Stejně tak jsme si s chutí pročetli informaci o novém, inovativním produktu NaNákupy od ČSOB. Nakupování, to je to oč tu ve skutečnosti jde. Je třeba stále rozpumpovávat ekonomiku, konzumovat a neustále spotřebovávat. A právě tuto starost je třeba lidem co nejvíce ulehčit. Díky produktu NaNákpy tak budou moci lidé utrácet na internetu zase o něco snadněji, bezpečněji a komfortněji. Vše lze snadno řešit, mimo aktivitu operátora mobilu. Stačí stáhnout příslušnou aplikaci banky, doplnit potřebné údaje a hned je v podstatě možné platit. Aplikace přitom podporuje jak kreditní, tak i debetní karty a to jak karty MasterCard tak karty VISA. Služba bude umět i další věci jako například archivovat účtenky. Děkujeme.

ČSOB  

Česká spořitelna: Vydejte se na dovolenou s ČS bez poplatků a bez starostí

Co se za takovým lákavým názvem či sloganem skrývá? Nic zázračného to není. V podstatě se jedná o jednu z akcí, které využívají a propagují i jiné banky. Tedy možnost vyměnit si cizí měnu bez poplatků. Vše samozřejmě s využitím měnového kurzu stanoveného příslušnou bankou. Klient přitom musí použít k výměně prostředky ze svého účtu vedeného samozřejmě u České spořitelny. Je to hezké, pro klienty této banky asi i příjemné, ale nic převratného to není. Kritizovat toto opatření, ale rozhodně nemůžeme.

Česká spořitelna

mBank: mBank jako první banka v ČR spustila samoobslužné on-line vyřízení žádostí

Komu by se nelíbilo vyřizovat všechny žádosti s bankou přímo ze svého domova. Nemuset chodit na pobočky, stát ve frontě, čekat. mBank nabídla už v květnu možnost využít samoobslužného centra k veškerým podaným žádostem. Elektronicky lze tak požádat například o vystavení potvrzení o splacení půjčky, nebo třeba potvrzení o vlastnictví úvěrového produktu nebo reference. Velkou výhodou je přitom bezplatné doručení originálů vyžádaných dokumentů prostřednictvím České pošty. Jedná se zcela nepochybně o cestu, kterou půjde v budoucnu celý bankovní sektor. Digitální vyřizování žádostí či uzavírání smluv na zřízení bankovních produktů není přitom benefit jen pro klienty, ale také pro samotné banky.

mBank nová

 

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: mBank jako samoobsluha, a ČSOB NaNákupy

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více