Komentované zprávy bank:
SSČS kouzlí z Buřinky a ČSOB s penzijkem on-line


26. 10. 2016  00:15     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat SSČS, Zuno a ČSOB.

Komentované zprávy bank: SSČS kouzlí z Buřinky a ČSOB s penzijkem on-line




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

SSČS: Úvěr od Buřinky mohou klienti nově získat od 4,55 %

Kouzelní Pokustón vytahoval z klobouku králíky, Stavební spořitelna České spořitelny vytahuje z buřinky nízké úroky. Pokud tedy potřebujete vymalovat, nebo upravit dětem dětský pokojíček přijďte k Buřince, řekněte kouzelné zaklínadlo a Buřinka vám vyčaruje úvěr s úrokem od 4,55 %. Ve srovnání s cenou hypoték se jedná o velmi vysokou sazbu, ve srovnání se sazbami spotřebitelských úvěrů se ale jedná o sazbu velmi nízklou. Ale jako finančně gramotné klienty by nás zajímala také ta RPSN, kterou stále dokola učíme své čtenáře a nejen čtenáři, ale i banky nebo stavební spořitelny stále zásobují klienty informacemi o nízké úrokové sazbě, ale o výši RPSN se nic nedozvíme, nebo se tato informace krčí někde pod čarou.

ČS SS

ČSOB Penzijní společnost má nový web. Penzijko je možné sjednávat online

Už i penzijko je možné sjednávat on-line. Je to vůbec možné? Slavte s námi. V době, kdy je možné sjednat přes internet úvěr, zřídit si bankovní účet, nebo si tzv. předvyplnit žádost ke smlouvě o stavební spoření už sjednání penzijka on-line asi nikoho neohromí. Nový web můžeme jinak samozřejmě pochválit. Je přehledný a rychle lze v něm vyhledat vše podstatné, co vědět potřebujete. Zajímavé jsou i doplňující služby a nástroje. Jakoukoliv inovaci a to i v podobě nového webu vítáme, stejně jako naši čtenáři.

ČSOB PF

Zuno: 9 tipů, jak jednoduše získat půjčku

Banka přišla se zaručenými radami, jak se chovat a jak přemýšlet, abyste na sto procent získali vysněnou a potřebnou půjčku. Rady jsou skvělé, ale zabývat se tu jimi nebudeme. Nejdůležitějším sdělením, které přeci musí číst každý mezi řádky, že tou nejskvělejší a nejlepší bankou, kde jednoduše získáte půjčku i bez těchto rad je Zuno. Copak vám to ještě nedošlo? Rady jsou sice psány obecně, jakoby využitelné v rámci každé banky, ale tam, kde zaručeně uspějete je přeci jenom Zuno banka, která také právě proto s těmito radami svým současným či budoucím klientům přišla. Pokud tedy potřebujete zaručenou půjčku, hybaj do Zuna!

Zuno Bank - oranžová

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: SSČS kouzlí z Buřinky a ČSOB s penzijkem on-line

Diskutovat (0)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více