Komentované zprávy bank:
Fio ve sportovním a Equa se svatbami


02. 11. 2016  00:18     Miroslav Zeman     komentáře (1)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Fio bance, Equa Bank a České spořitelně.

Komentované zprávy bank: Fio ve sportovním a Equa se svatbami




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

Česká spořitelna: Klienti České spořitelny již biometricky podepsali přes půl milionu dokumentů

Již od poloviny dubna mohli klienti této banky začít podepisovat dokumenty formou biometrického podpisu. Stačí pouze přístroj zvaný signpad a speciální tužka a může se vesele začít. Vše do elektronické podoby, šetříte čas, přírodu, peníze i místo doma ve skříni. Jedná se také o velmi významné proekologické opatření, které určitě ohodnotíme v rámci kategorie Zelaná banka. Nyní se banka pochlubila tím, že se biometricky podepisuje už na 305 pobočkách a další budou v krátkém časovém sledu následovat. Právě zavedení biometrických podpisů v rámci takto velké a významné banky může skutečně už významně pohnout k šetrnější formě využívání papíru i náplní tiskáren. Rozhodně za toto opatření banku chválíme.

Česká spořitelna

Fio banka: Fio banka v novém sportovním spotu ukazuje, že její účet zdarma je pro všechny

Nejen Zuno, ale i Fio banka se rozhodla zviditelnit se na letních olympijských hrách a všeobecném sportovním šílenství, které zachvátilo v létě nejen klienty této banky. Banka tak přímo musela přijít se sportovním spotem, na kterém ukázala, že její účet zdarma je skutečně pro všechny, nejen pro sportovce. Bez ohledu na spot a jeho vydařenost nelze bance upřít, že skutečně účet zdarma nabízí a to i s poměrně širokým vějířem funkcionalit. I proto jsou běžné účty u této banky tak žádané a také pozitivně hodnocené v nejrůznějších anketách a testech. Přejme tedy bance, aby její sportovní spot zabral a přinesl jí další tisíce spokojených klientů.

Fio banka

Equa Bank: Češi utrácí za svatby čím dál tím méně

Equa Bank přišla se zajímavým průzkumem. Srovnání jak Češí utrácí za svatby v průběhu několika minulých desetiletí až po současnost. Náklady na svatbu se průběžně snižují a to nejen ve vztahu k průměrné mzdě, ale i v nominálních a reálných hodnotách. Co tím ale chtěla banka říct? A proč zrovna banka zkoumá výdaje Čechů za svatby? Banka...svatba, ani se to moc nerýmuje, tak o co jde? Že by si banka připravovala podhoubí pro možný nový produkt půjčka na svatbu? A v tomto rámci by se banka pochlubila tím, že financuje začátek nového života, zakládání rodin a ochranu manželského vztahu? Můžeme zatím jen spekulovat. V každém případě se jedná o zajímavý průzkum.

Equa Bank

 

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Fio ve sportovním a Equa se svatbami

zelAná banka
ohodnotíme v rámci kategorie Zelaná banka. Watch your letters....
Diskutovat (1)


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více