Komentované zprávy bank:
Moneta na burze a Zuno půjčí za pár vteřin


20. 07. 2016  00:07     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Zuno, ČSOB a Moneta Money Bank.

Komentované zprávy bank: Moneta na burze a Zuno půjčí za pár vteřin




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

Moneta Money Bank: Moneta Money Bank vstoupila na Burzu cenných papírů Praha

GE Money Bank změnila svůj název a změnila i svého majitele. Dejme Američanům uctivé sbohem. A kdo že bude novým majitelem? Banka vstoupila na burzu v Praze, kde nabídla své akcie k obchodování. Tímto způsobem se také bývalý vlastník zbaví svých akcií a banka získá postupně novou vlastnickou strukturu. Není přitom vůbec jasné, zda Moneta bude v budoucnu další českou bankou. Záleží na tom, komu se podaří na burze skoupit nejvíce akcií a banku tak aktivně ovládnout.

Moneta Money Bank

ČSOB: ČSOB si posvítila na naše zlozvyky: Heslo do online bankovnictví si aktivně nemění většina z nás

Ajajaj, tak nás banky zase nachytaly. Odhalily, že jsme klienti neodpovědní a neměníme si dostatečně často svá hesla k online bankovnictví. Za všechno může klient, říkají si banky. Z vlastní zkušenosti vím, že neustálá změna hesla vede spíše k tomu, že si zablokujeme internetové bankovnictví, než abychom se cítili bezpečněji. Ti aktivnější si navíc každý týden měněné heslo zapíší pro jistotu do svého mailu, aby ho nezapomněli a měli ho navíc pořád po ruce. A je po bezpečnosti. I bezpečnostní opatření musí mít míru a nesmí negativně ovlivnit uživatelský komfort klientů.

ČSOB

Zuno: Zuno vyřídí půjčku za pár sekund. Díky softwaru

Vyřízení půjčky za pár sekund a ideálně ještě on-line, nebo telefonem. To je velký hit. Urychlování poskytování půjček je na jednu stranu moderní a komfortní, na druhou stranu to může být i nebezpečné. V případě zhoršení ekonomické situace totiž může dojít k výraznému nárůstu nesplácení úvěrů a v takové chvíli se i banky opět uchýlí ke zpřísnění schvalovacího procesu u půjček a úvěrů. Aktuálně se ale jedná o inovaci, která je u klientů velmi oblíbená. Lidé obecně nemají rádi proces schvalování půjček, kdy se musí odhalit až do trenýrek a poskytovat různé osobní údaje a majetkové poměry. Přitom je právě onen proces schvalování vlastně chrání.

Zuno Bank - modrá

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Moneta na burze a Zuno půjčí za pár vteřin

Diskutovat (0)