Komentované zprávy bank:
Zuno nezná žádné ale, a mBank jako samoobsluha


01. 06. 2016  00:30     Miroslav Zeman     komentáře (0)

STŘEDEČNÍ SERIÁL - KOMENTOVANÉ ZPRÁVY BANK: Opět přinášíme další díl komentovaných tiskových zpráv z bank. Opět budeme komentovat s lehkou dávkou ironie a nadhledu. Tentokrát se budeme věnovat Zuno, mBank a Moneta Money Bank.

Komentované zprávy bank: Zuno nezná žádné ale, a mBank jako samoobsluha




Komentované zprávy nejsou přesnými či seriózními zprávami o krocích bank a jejich náplni. Jedná se o odlehčený komentář a ironizování tiskových zpráv z bank, které jsou často strohé, vážné a banky se v nich rády nekriticky chválí. Reakce některých zástupců bank na naši novou rubriku svědčí o faktu, že výše uvedený smysl této rubriky zatím nepochopili.

Tento týden je plný pozitivních novinek. Čtěte!

 POROVNEJTE SI BĚŽNÉ ÚČTY A KREDITNÍ KARTY!

Zuno: Zuno přichází jako první s úrokem 4,9 %. Bez žádného „ale“

Zuno se snaží válcovat konkurenci. Bohužel je tak malinká, že se jí to nemůže nyní v žádném případě podařit. Pro Zuno jako malou banku je ale každý nový klient dobrý. Proto se banka snaží tyto klienty lovit u svých větších konkurentů a lákat je na pohádkově nízké úrokové sazby. Zuno se navíc chlubí, že k poskytnutí úvěru za těchto výhodných úroků nemusí klient splňovat žádné zbytečné podmínky. Úvěr má být navíc vyřízen velmi rychle, do několika minut. Uvidíme, zda i  v praxi bude fungovat vše tak ideálně a pohádkově, jak banka naznačuje.

Zuno Bank - modrá

mBank jako první banka v České republice spustila samoobslužné on-line vyřízení žádostí

mBank propaguje své obchody poslední dobou velmi inteligentně. Netlačí zbytečně na pilu a motivuje nové či stávající klienty zajímavými a hlavně logickými bonusy a výhodami. Poskytování dárečků jako tabletů k půjčce apod. je zde spíše výjimkou. Nyní si mohou klienti vyřídit své žádosti on-line ze svého internetového bankovnictví. mBank toto prezentuje jako nějakou zásadní novinku, nicméně klienti bank a zejména ti klienti mladí už jsou dávno někde jinde. Pro ně je veškeré vyřizování věcí přes internet jakýmsi standardem. Nové opatření mBank tak spíše zařadíme do standardních doháněcích opatření.

mBank nová

Moneta Money Bank: Nová kreditní karta GE Money Bank vrátí klientům 5 % z vybraných nákupů zpět

Prozradím vám tajemství, které už asi každý zná. GE Money Bank už neexistuje. A to i přesto, že tuto tiskovou zprávu ještě vydala pod svým starým názvem. GE Money je teď už Moneta Money Bank. Tentokrát útočí banka na získání svých klientů mega výhodnými kreditními kartami. Zpátky můžete získat až pět procent z útraty touto kreditní kartou. Upozorňujeme však na slovíčko "vybraných". Tedy tento bonus se nevztahuje na všechny útraty, ale pouze na útraty ve vybraných obchodech dle jejich zaměření. Vybírat přitom lze ze čtyř skupin obchodů. Mimochodem ty obchody jsou členěny takovým způsobem, že dlouhodobě u nich zase až tak moc peněz neutratíte.

Moneta Money Bank

POJĎTE ROZHODNOUT O SVÉ NEJVSTŘÍCNĚJŠÍ BANCE A OZNÁMKUJTE SVOU BANKU V UNIKÁTNÍM HODNOCENÍ PRVNÍHO KLIENTSKÉHO RATINGU BANK GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA ZDE!

geen_vstricna



Komentované zprávy bank: Zuno nezná žádné ale, a mBank jako samoobsluha

Diskutovat (0)