Komerční bance roste počet klientů s mobilním bankovnictvím, má jich nejvíce v ČR


19. 09. 2018  12:18          komentáře (0)

Počet klientů, kteří v Komerční bance (KB) používají některou z aplikací mobilního bankovnictví - Mobilní banka (občané) nebo Mobilní banka Business (podnikatelé a firmy), překročil hranici 550 tisíc uživatelů. Podle přehledu počtu klientů s instalovanou aplikací mobilního bankovnictví v jednotlivých bankách, zveřejněném na serveru mediar.cz, je Komerční banka lídrem v České republice. Na druhém místě je Česká spořitelna (323 tisíc klientů), třetí příčka patří Air Bank (300 tisíc klientů). Od září navíc spouští KB další vylepšení.

Komerční bance roste počet klientů s mobilním bankovnictvím, má jich nejvíce v ČR




„Velký zájem o naše aplikace mobilního bankovnictví vychází jednak ze snahy co nejrychleji implementovat nejnovější inovace, jako je například přihlašování a potvrzování transakcí otiskem prstu nebo face ID, ale také z přehlednosti a uživatelské přívětivosti aplikací nebo
z maximálního důrazu na bezpečnost. Protože právě bezpečnost má a bude mít v oblasti bankovních a finančních služeb tu nejzásadnější přidanou hodnotu, nabízíme klientům bezpečnostní řešení Trusteer od IBM,“ uvedl Mojmír Prokop, Manažer Distribučních kanálů a Customer Intelligence v KB.

Od září připravila Komerční banka další vylepšení aplikací pro mobilní bankovnictví. Nově je možné například reklamovat transakce platební kartou nebo jednoduše si navýšit měsíční příspěvek na penzijní spoření včetně úpravy trvalého příkazu. Díky automatickému načtení čísla karty lze také jednoduše povolit platby přes Google Pay a při odeslání SEPA platby už není potřeba vyplňovat zemi příjemce. Navíc vylepšená aplikace na platformě Android zabírá výrazně méně místa v paměti mobilního telefonu.


 



Komerční bance roste počet klientů s mobilním bankovnictvím, má jich nejvíce v ČR

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12468830624

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více