KOMERČNÍ BANKA OBHÁJILA TITUL V SOUTĚŽI BANKA ROKU 2012


14. 11. 2012  15:48     tz     komentáře (0)

Komerční banka obhájila prestižní titul v soutěži Banka roku 2012. Absolutní vítězství přisoudila bance porota složená z několika desítek odborníků. Komerční banka zvítězila již popáté v jedenáctileté historii ocenění Fincentrum Banka roku. Na stupních vítězů se umístila Skupina Komerční banky v šesti kategoriích ze třinácti vyhlašovaných.





„Komerční banka potvrdila v roce 2012 výbornou stabilitu a schopnost úvěrovat českou ekonomiku i v době oslabené výkonnosti ekonomiky. Zlepšili jsme schopnost nabídnout na míru šité produkty napříč celou skupinou Komerční banky a představili několik velmi zajímavých inovací, včetně spuštění bezkontaktních plateb mobilními telefony v široké síti domácích obchodů. Rád bych touto cestou poděkoval klientům, kteří jsou hlavním motorem všech inovací a zlepšení našich služeb, a také zaměstnancům skupiny, kteří tato zlepšení uvádějí do života,“ uvedl Henri Bonnet, předseda představenstva a generální ředitel Komernčí banky.

 

Skupina Komerční banky uspěla hned v šesti ze třinácti vyhlášených kategorií:

 

§ Komerční banka získala absolutní vítězství a titul Banka roku 2012, druhé místo v kategorii Nejdůvěryhodnější banka roku a v kategorii Hypotéka roku, a třetí místo v kategorii Banka bez bariér, která hodnotí přístup banky k handicapovaným spoluobčanům,

§ Modrá pyramida stavební spořitelna získala druhé místo v kategorii Stavební spořitelna roku,

§ Penzijní fond Komerční banky získal třetí místo v kategorii Penzijní fond roku.

 

Úspěch Skupiny Komerční banky v rámci ocenění Fincentrum Banka roku 2012 dokládá oprávnění celé řady ocenění získaných v průběhu celého letošního roku. Jen ve 3. čtvrtletí roku 2012 potvrdily referenční postavení na českém trhu například titul Nejlepší banka 2012 v hodnocení deníku Hospodářské noviny či úspěch v kategorii Nejpřívětivější banka 2012 a v kategorii Bankovní inovátor 2012, kde se mezi tři nejlepší zařadila jak Komerční banka, tak i Modrá pyramida stavební spořitelna.

 

Komerční banka získala také titul Nejžádanější zaměstnavatel desetiletí u studentů v soutěži Sodexo Zaměstnavatel roku. Komerční pojišťovna získala v mezinárodním hodnocení prestižního ekonomického magazínu World Finance titul Pojišťovna roku 2012 v České republice a navázala tak na úspěch Penzijního fondu KB v první polovině roku.



KOMERČNÍ BANKA OBHÁJILA TITUL V SOUTĚŽI BANKA ROKU 2012

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15636810688

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více