Komerční banka posiluje služby správy majetku pro vysoce bonitní klienty


19. 05. 2010  08:42     Michal Teubner     komentáře (0)

Komerční banka se připravuje na úzkou spolupráci se Société Générale Private Banking, díky které nabídne svým klientům nové produkty a služby připravené odborníky z expertních center této privátní banky.





Tato iniciativa otevírá klientům Privátního bankovnictví KB nové možnosti v rámci investiční nabídky. Tito klienti budou moci využívat širokou nabídku konkurenceschopných produktů a služeb užívaných při správě majetku.   „Naši klienti nyní získávají přístup k investičním produktům a službám, které budou koncipované  jako příležitosti na úrovni globálních trhů. Součástí naší nabídky bude nezávislý výběr nejlepších správců a emitentů, provedený společností Société Générale Private Banking, která je jednou z předních světových privátních bank v oblasti wealth managementu. Nabídka Privátního bankovnictví KB tak bude srovnatelná s rozsahem a kvalitou služeb privátního bankovnictví na vyspělých trzích,“ uvedl Petr Slabý, ředitel Privátního bankovnictví Komerční banky.   Privátní bankovnictví KB poskytuje v celé České republice špičkové a komplexní bankovní služby klientům s aktivy nebo s potenciálem investovat nad 20 mil. Kč. Má zastoupení v Praze, Brně a v Ostravě. Vybrané služby privátního bankovnictví mohou navíc využít i klienti, jejichž finanční aktiva překračují 8 mil. Kč.   Société Générale Private Banking patří mezi světové lídry v privátním bankovnictví. Působí ve 22 zemích světa a spravuje aktiva ve výši téměř 79 miliard EUR (k 31. 3. 2010). Société Générale Private Banking byla letos oceněna jako „nejlepší privátní banka celosvětově, v západní Evropě a na Středním východě za svou nabídku strukturovaných produktů a derivátů“ (časopis Euromoney Magazine).


Komerční banka posiluje služby správy majetku pro vysoce bonitní klienty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16276298960

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více