Komerční banka rozšiřuje funkčnosti svého internetového bankovnictví pro držitele karet


15. 08. 2011  14:16     Monika Klucová     komentáře (0)

Obliba obsluhy bankovního účtu přes internet neustále narůstá, a proto Komerční banka nyní vychází vstříc i klientům, kteří si chtějí z pohodlí domova individuálně nastavovat parametry své platební karty.





Komerční banka nyní prostřednictvím aplikace internetového bankovnictví MojeBanka a ProfiBanka umožňuje klientům aktivaci karty pro platby prostřednictvím internetu nebo nastavení finančního limitu dle svých představ. Měnit lze jak celkový týdenní finanční limit pro platbu kartou, tak i individuální limity pro platby na terminálech u obchodníků nebo pro výběry z bankomatů.   Součástí aplikace je nově také možnost požádat o opětovné zaslání osobního čísla PIN ke kartě na pobočku, u které má klient vedený účet.   „Obsluha účtu prostřednictvím internetu i platební karty patří mezi fenomény dnešní doby. Velmi nás proto těší, že klienti Komerční banky získávají další možnosti, které zjednodušují využívání těchto produktů a služeb,“ uvedl Mojmír Prokop, vedoucí pro Přímé kanály Komerční banky.   Provedení změny nastavení parametrů karty je pro klienta zároveň jednoduché a časově nenáročné. O popularitě této novinky u klientů svědčí i to, že za první tři dny KB zaznamenala téměř 2000 žádostí o změnu nastavení parametrů karty.


Komerční banka rozšiřuje funkčnosti svého internetového bankovnictví pro držitele karet

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16470692096

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více