KOMERČNÍ BANKA SE STALA NEJŽÁDANĚJŠÍM ZAMĚSTNAVATELEM UPLYNULÉHO DESETILETÍ


19. 10. 2012  15:53     tz     komentáře (0)

V rámci letošního ročníku ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku 2012 získala Komerční banka prestižní titul NEJŽÁDANĚJŠÍ ZAMĚSTNAVATEL DESETILETÍ (The Most Desired Company 2002 – 2012). Zvláštní cenu jubilejního desátého ročníku získala Komerční banka za dlouhodobé úspěchy v kategorii, která hodnotí nejobdivovanější a nejžádanější zaměstnavatele očima českých studentů.





Jedním z hlavních důvodů pro zájem mladých studentů o práci v Komerční bance je úspěch banky na českém trhu, příslušnost k mezinárodní skupině Société Générale a propracovaný systém pro řízení lidských zdrojů a rozvoj talentovaných zaměstnanců.

 

„V Komerční bance mají studenti a absolventi možnost učit se od špičkových bankovních profesionálů a dále se zdokonalovat v oborech, které je zajímají. Zároveň od nich očekáváme, že budou jedním z přirozených zdrojů inovací. Sázíme na silnou týmovou spolupráci, která je nedílnou  součástí naší podnikové kultury a  je důležitým faktorem našeho úspěchu,“ uvedl k vítězství David Formánek, výkonný ředitel pro lidské zdroje Komerční banky.

 

K úspěchu Komerční banky přispěly také dlouhodobé aktivity v oblasti vztahů se studenty a absolventy.

 

„Komerční banka intenzivně spolupracuje s vysokými školami, univerzitami a studentskými organizacemi. Aktivně pořádáme workshopy a přednášky, účastníme se veletrhů pracovních příležitostí, poskytujeme odborné poradenství týkající se možnosti uplatnění v oboru bankovnictví. Při hledání zaměstnání v oboru bankovnictví jsme absolventům skutečnými partnery,“ dodává David Formánek.

 

Úspěch v desátém ročníku ocenění Sodexo Zaměstnavatel roku následuje významná ocenění, která získala Komerční banka v uplynulých dvanácti měsících: absolutní vítězství v prestižním hodnocení Fincentrum Banka roku 2011 nebo zisk titulu Nejlepší banka 2012 v soutěži Hospodářských novin.



KOMERČNÍ BANKA SE STALA NEJŽÁDANĚJŠÍM ZAMĚSTNAVATELEM UPLYNULÉHO DESETILETÍ

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15503828624

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více