Komerční banka spustila „PRÁZDNINOVÉ“ vylepšení internetového bankovnictví


20. 08. 2018  15:06          komentáře (0)

Novinky v internetovém bankovnictví Komerční banky MojeBanka se nesou přesně v duchu letních měsíců – vše podřídit pohodlí a jednoduchosti. Například přeposílání peněz mezi osobními i firemními účty nebylo nikdy jednodušší. Stačí přetáhnout v hlavním přehledu produktů kartičku účtu, ze kterého se budou posílat peníze, na kartičku, kam mají být doručeny, a vyplnit částku.

Komerční banka spustila „PRÁZDNINOVÉ“ vylepšení internetového bankovnictví




„Aktuální vylepšení našeho internetového bankovnictví je předzvěstí zásadní změny, kterou plánujeme spustit po důkladném otestování v horizontu několika týdnů. Jedná se o postupné nahrazení přihlašovacího certifikátu, který je uložen na konkrétním počítači, novým způsobem přihlašování do internetového bankovnictví prostřednictvím mobilní aplikace KB Klíč. Přechod na KB Klíč považujeme za nejvýznamnější inovaci Komerční banky v letošním roce,“ uvedl Mojmír Prokop, manažer distribučních kanálů a Customer Intelligence Komerční banky.

Mezi další vylepšení internetového bankovnictví Komerční banky patří například snadné zobrazení všech kartiček všech majitelů jediným kliknutím. Tuto funkci využijí zejména klienti, kteří mají více produktů a spravují účet svého dítěte, své firmy apod. Dále jsme, pro lepší orientaci v novém přehledu plateb, přidali variabilní symboly do primárního přehledu.



Komerční banka spustila „PRÁZDNINOVÉ“ vylepšení internetového bankovnictví

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12482734800

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více