Komerční banka vyplatila svým klientům na odměnách již více než 270 mil. Kč


31. 01. 2012  15:39     TZ     komentáře (0)

Od startu konceptu MojeOdměny vyplatila Komerční banka na odměnách svým klientům již více než čtvrt miliardy korun. V České republice ojedinělý koncept cenové politiky umožňuje klientům sbírat finanční odměny za to, že využívají běžné bankovní služby.





„Koncept MojeOdměny v loňském roce zaznamenal obrovský rozmach. Ještě na konci roku 2010 na odměny dosáhlo pouhých pár tisíc klientů, zatímco nyní odměny vyplácíme již více než půl milionu klientů,“ uvádí Jozef Ryšavý, vedoucí Marketingového plánování.

Odměny jsou zajímavé pro široké spektrum klientů, přičemž velmi atraktivní jsou například odměny pro klienty v manželském svazku. Podle výzkumů Komerční banky preferuje 65 % klientů, aby měl každý z manželů svůj vlastní účet. Proto připravila Komerční banka Program Rodina - manželé díky němu mohou mít oddělené účty, ale vzájemně si pomohou k získání odměn a až polovinu poplatků získají na odměnách zpět.

„Program Rodina nabízí všechny potřebné bankovní služby pro dva a navíc, díky odměňování klientů, mizí odvěké dilema v partnerských vztazích, zda mají mít manželé každý svůj účet a platit dvoje poplatky, nebo zvolit pouze jeden účet společný. V Komerční bance totiž mohou manželé dosáhnout velmi jednoduše na dva účty za cenu jednoho,“ doplňuje Jiří Kvítek, vedoucí Segmentového řízení občané.  

MojeOdměny mohou získat v Komerční bance nejen klienti z řad občanů, ale také podnikatelé, firmy a municipality. Těm vyplatila Komerční banka z celkových více než 270 milionů korun na odměnách již 50 milionů korun.

Koncept MojeOdměny je založen na myšlence, že klient má být schopen sám svou aktivitou ovlivnit výši odměn, kterou od banky získává. „Komerční banka proto v rámci nové cenové politiky odměňuje například takové chování klientů, které je pro ně pohodlné a zároveň pro banku nákladově optimální,“ dodává Jozef Ryšavý.



Komerční banka vyplatila svým klientům na odměnách již více než 270 mil. Kč

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15652440320

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více