Komerční banka zlevňuje hypotéky – úroková sazba od 4,65%


30. 03. 2010  16:03     Michal Teubner     komentáře (0)

Opravdu zajímavou nabídku připravila v těchto dnech zájemcům o poskytnutí hypotečního úvěru Komerční banka. Pro všechny hypotéky kategorie Klasik (do 85 % hodnoty zastavené nemovitosti) a nejoblíbenější období fixace na 3 až 5 let platí nyní úroková sazba od 4,65 %!





Tato akční nabídka je časově omezena, platí při podání žádosti v období od 1. dubna do 30. dubna 2010 a zároveň uzavření smlouvy do 30. června 2010.   Tradičně nejvyšší zájem očekává KB o nabídku své Flexibilní hypotéky, která klientům umožňuje pružně zvýšit nebo snížit měsíční splátky na základě momentální finanční situace, nebo přerušit splácení, a to až na tři měsíce.   Zároveň KB umožňuje klientům využít až 400 000 Kč z úvěru na cokoliv chtějí - například nákup vybavení bytu, nábytku, elektroniky a podobně! S hypotékou na investici do nemovitosti tak klient zároveň získává finanční prostředky, a to za stejně nízkou úrokovou sazbu!   Dále KB nabízí možnost uzavřít Pojištění schopnosti splácet k hypotečnímu úvěru KB. Pojištění, které ochrání Vás, Vše blízké i majetek. Vybírat můžete z několika variant. Kromě pojištění pro případ smrti a plné invalidity, si můžete sjednat i pojištění pro případ pracovní neschopnosti a v komplexní variantě též pro případ ztráty zaměstnání. Nastane-li některá z těchto událostí, bude Váš dluh u banky pojišťovnou splacen nebo z pojistného plnění budou uhrazeny Vaše úvěrové splátky. Navíc v době nemoci nebo nezaměstnanosti budete zproštěni od povinnosti platit pojistné.      Výhody Pojištění schopnosti splácet k hypotečnímu úvěru KB jsou mimo jiné:   • možnost získání nižší úrokové sazby hypotečního úvěru • rozsah pojistných rizik Vás zabezpečí pro nejtíživější životní situace • placení pojistného až od okamžiku čerpání úvěru • snížení pojistného po mimořádné splátce úvěru • jednoduché sjednání spolu s hypotečním úvěrem na jednom obchodním místě


Komerční banka zlevňuje hypotéky – úroková sazba od 4,65%

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12541219024

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více