Komerční banka zrychluje zpracování příkazů k úhradě do jiných bank v ČR


02. 09. 2018  12:20          komentáře (0)

Částka v českých korunách je převedena v rámci jednoho dne, a to bez příplatku za prioritní zpracování. Pokud klient zadá příkaz k úhradě přes internetové nebo mobilní bankovnictví v pracovní den do 12:00 hodin, bude tato platba připsána příjemci v jiné bance ještě tentýž den.

Komerční banka zrychluje zpracování příkazů k úhradě do jiných bank v ČR




„V Komerční bance se řídíme naším novým mottem - Reálná banka pro reálný život. Vše, na čem pracujeme, děláme s vědomím přínosu pro naše klienty. Proto jsme zapracovali i na zrychlení plateb v českých korunách do jiných bank v České republice. Všechny příkazy k úhradě, které obdržíme od klientů během dopoledne kterýkoli pracovní den do 12 hodin, převedeme do jiné tuzemské banky ještě ten samý den,“ uvedla Jana Švábenská, výkonná ředitelka pro Transakční a platební služby.

 

Pokud klienti nestihnou platbu do 12:00 hodin zadat, anebo chtějí mít 100% jistotu rychlého a garantovaného připsání platby v jiné bance týž den, mohou i nadále využít expresní platby, které je možné zadat až do 14:00 hodin.

 

„Klienti dnes požadují mít produkty a služby k dispozici hned a v reálném čase. Stejně tak to platí i pro provádění plateb. Aktuálně diskutujeme o dalším zrychlování plateb. A to jak plateb v rámci Komerční banky, tak i o okamžitých mezibankovních platbách, které mají zajistit převedení českých korun mezi účty klientů v různých tuzemských bankách do 10 sekund od jejich zadání, a to kdykoliv, tedy v režimu 24 / 7 / 365. Tyto by měly být pro klienty Komerční banky k dispozici již v průběhu příštího roku,“ doplnila Jana Švábenská.


 



Komerční banka zrychluje zpracování příkazů k úhradě do jiných bank v ČR

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15657483200

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více