Komunikace Poštovky s klienty:
Modernizujeme, vylepšujeme, zjednodušujeme... a, ehm, zdražujeme


03. 09. 2011  11:27     BP.com     komentáře (22)

Na zajímavý styl marketingové komunikace banky ke klientům nás upozornil klient Poštovní spořitelny, čtenář Ivo Padrta. Poštovní spořitelna přichystala pro podnikatele a neziskovky zjednodušení sazebníku, které v dopisu těmto klientům náležitě vysvětlila, a co je důležité, vyzdvihla všechny jeho plusy. Až v závěru dopisu pak potěšením klientům sdělila to nejdůležitější – zdražení za služby z nuly na 50 Kč.





DOPIS KLIENTA:

  Dobrý den,

rád bych Vás seznámil se zdražením běžných účtů vedených u Poštovní spořitelny mj. i pro neziskové organizace. Jsme společenství vlastníků bytových jednotek a toto je pro nás impuls pro přechod k FIO. Oznámení banky je v příloze naskenováno.

Se srdečným pozdravem

předseda společenství Ivo Padrta

 

ZNĚNÍ DOPISU OD POŠTOVNÍ SPOŘITELNY:

  Vážený kliente, .

velice si vážíme, že jste věrným klientem Poštovní spořitelny. Záleží nám na tom, aby produkty a služby Poštovní spořitelny plně podporovaly Vaši činnost.

Říjen 2011 bude pro účty podnikatelů a organizací měsícem novinek. Místo stávajícího Postkonta a k němu navázaných programu produktu a služeb Vám budeme nově od 24. 10. 2011 nabízet tři typy účtů

. - Era účet k podnikání

- Era účet pro právnické osoby

- Era účet pro neziskovky .

Vede nás k tomu snaha co nejvíce pro Vás naše produkty zjednodušit. Místo velkého počtu různých variant účtů tak budou existovat už jenom tři přehledné a jednouché typy účtů upravené na míru Vašim potřebám. Pro koho jsou tyto účty určeny?

.

- Era účet k podnikání: pro fyzické osoby - podnikatele

- Era účet pro právnické osoby: pro všechny obchodní společnosti, bytová družstva, společenství

vlastníků jednotek a municipality

- Era účet pro neziskovky: pro všechny nadace a nadační fondy, občanská sdružení, obecně

prospěšné společnosti, církve a náboženské společnosti a příspěvkové organizace

.

Jaké výhody vám úcty přinesou? Společné výhody všech účtů jsou následující:

Účty jsou Vám dostupné kdykoli a kdekoli, snadno se ovládají, mají rychlé a bezpečné internetové bankovnictví s příkazy za zvýhodněné ceny, vydáni platební karty je bezplatné a lze s ní zadávat platební příkazy a zdarma vybírat hotovost přes službu CashBack, platební kartu můžete využít i pro vkládání hotovosti ve vybraných bankomatech a na poštách, a nebo po jejím předložení získat slevu na nákup pohonných hmot u čerpacích stanic Čepro EuroOil.

. Zvláštní výhody navíc:

Era účet k podnikání - pro majitele Era účtu k podnikání máme zvýhodněný Era osobní účet. Díky tomu můžete snadno oddělit své soukromé peníze od těch, které používáte k podnikání. Převody mezi účty jsou za zvýhodněnou cenu. Era osobní účet a platební karta k němu jsou vedeny zdarma.

Era účet pro právnické osoby - pro majitele Era účtu pro právnické osoby je prvních 10 příkazů zadaných přes internetové bankovnictví zdarma a dále za zvýhodněné ceny. Dále je zdarma i vedení eurového účtu Euro konta.

Era účet pro neziskovky- účet bude veden bez poplatku po celou dobu existence úctu.

.

24. 10. 2011 nabudou účinnosti nové Podmínky pro běžné účty Poštovní spořitelny pro právnické osoby

a pro fyzické osoby - podnikatele, které obsahují především změny týkající se úctu Postkonto. Znění nových podmínek je Vám už nyní k dispozici na www.postovnisporitelna.cz a v provozních prostorách

finančních center. Nový sazebník poplatku Poštovní spořitelny naleznete na www.postovnisporitelna.cz od 23. 8. 2011.

. Co pro Vás zmeny znamenají? .

K datu účinnosti nových Podmínek pro běžné účty Poštovní spořitelny pro právnické osoby a pro fyzické osoby - podnikatele, tedy k 24. 10. 2011, dojde ke změně Vašeho účtu Postkonto číslo 194833106/0300 na nový typ účtu, který je Vám určen dle Vaší právní formy.

.

Dojde ke zvýšení měsíčního poplatku za vedení účtu z 0 Kč na 50 Kč. Číslo Vašeho původního účtu Postkonto a sjednaná úroková sazba a poplatky se nemění.

 

Pokud navržené změny Podmínek pro běžné účty Poštovní spořitelny pro právnické osoby a pro fyzické osoby - podnikatele neodmítnete, platí, že jste návrh na změnu Podmínek pro běžné účty Poštovní spořitelny pro právnické osoby a pro fyzické osoby - podnikatele přijal. Pokud s návrhem nesouhlasíte,

máte právo návrh odmítnout a smlouvu o Účtu přede dnem, kdy má změna nabýt účinnosti, bezúplatné s

okamžitou účinností vypovědět. Převedení na nový typ Účtu proběhne automaticky a od 24. října 2011 budete moci využívat výhody nového úctu, nový název Účtu rovněž naleznete ve výpisech k Účtu a ve Vašem internetovém bankovnictví.

.

V případě dotazu Vám rádi pomůžeme ve všech obchodních místech Poštovní spořitelny, nebo na bezplatné infolince Poštovní spořitelny 800 210 210.

.

Děkujeme za Vaši důvěru, a věříme, že připravované změny budou pro Vás co nejvíc přínosné.



Komunikace Poštovky s klienty: Modernizujeme, vylepšujeme, zjednodušujeme... a, ehm, zdražujeme

columbia jackets outlet
[b][url=http://www.columbia2014.com/]columbia jackets outlet[/url][/b] [b]columbia jackets outlet[/...
Re: Podle mě logický a správný krok...
A já jako zaměstnanec jsem snad také výdělečně činný. Pro mě také dělá banka charitu?...
Re: Podle mě logický a správný krok...
Odkdy je sdružení vlastníků bytových jednotek výdělečně činným subjektem ?Není.Nepodniká!!!! Neohlu...
Podle mě logický a správný krok...
Podle mě jde o logický a správný krok, jakožto společenství vlastníků či bytové družstvo jste výděle...
Diskutovat (22)