Kreditní karta AURA PLUS přes internet s 0% úrokem


31. 07. 2008  11:35     Martin Malý     komentáře (0)

Při vydání nové kreditní karty AURA PLUS přes internetové stránky www.aurakarta.cz klient automaticky získá vstupní bonus – nulový úrok na první 3 měsíce.





Společnost Cetelem nabízí všem klientům, kteří si zažádají o novou kreditní kartu AURA PLUS přes internetové stránky www.aurakarta.cz, nulový úrok na čtvrt roku. To ale není zdaleka jediná výhoda, kterou mohou noví držitelé kreditní karty AURA PLUS získat.

 

„Při vydání nové kreditní karty AURA PLUS přes internetové stránky www.aurakarta.cz klient automaticky získá vstupní bonus – nulový úrok na první 3 měsíce“, uvedla Ing. Gabriela Pithartová, ředitelka Správy marketingu a komunikace. Noví klienti tak mohou plně využít všech výhod karty AURA PLUS a navíc pohodlně vybírat hotovost z bankomatů či platit přímo u obchodníků a po dobu třech měsíců neplatit žádné úroky. „On-line žádost o novou kreditní kartu AURA PLUS je navíc rychlá a snadná“, dodala G. Pithartová.

Kreditní karty od společnosti Cetelem však přinášejí klientovi celou řadu dalších výhod. Mezi hlavní benefity všech karet AURA patří např. až 50denní bezúročné období na bezhotovostní nákupy. Atraktivní novinkou je také finanční odměna za nákupy kreditní kartou, a to do výše 1,5 % z hodnoty nákupu; klient tak může získat až 150 Kč měsíčně. Další výhodou je tzv. Cash Back, jenž umožňuje pohodlný výběr hotovosti přímo na pokladnách u obchodníka. Nezanedbatelným bonusem jsou pro klienta i klubové slevy spojené s využíváním kreditních karet AURA u partnerů Klubu AURA.

Společnost Cetelem je podle mezinárodní studie World Card Intelligence společnosti Lafferty největším vydavatelem kreditních karet v České republice. Vlajkovou lodí jsou kreditní karty AURA, kdy letos v únoru vyšla do světa miliontá karta. Společnost Cetelem rovněž spolupracuje se svými obchodními partnery a vydává tzv. kobrandované (např. Datart) nebo privativní kreditní karty (např. Globus). V minulém roce započala spolupráce s Českou podnikatelskou pojišťovnou a vydávání kobrandovaných karet ČPP se slevou na nákup pohonných hmot a náhradních dílů.



Kreditní karta AURA PLUS přes internet s 0% úrokem

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15601754432

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více