Kreditní karta s Charitou rozšiřuje možnosti zapojení do charitativních aktivit


26. 05. 2008  14:00     Tomáš Pavlík     komentáře (4)

Nově je tato nabídka určena nejen pro stávající klienty, ale i pro nové klienty.





UniCredit Bank byla v loňském roce první bankou na českém trhu, která začala nabízet netradiční produkt – zvýhodněnou kreditní kartu VISA Classic s Charitou, jejímž používáním pomáhá držitel karty těm, kteří to skutečně potřebují. Po vyhodnocení úspěšnosti tohoto produktu nabízí UniCredit Bank od 26. května 2008 tuto kartu nejen stávajícím klientům banky, ale i dalším zájemcům s dobročinným cítěním.

 

UniCredit Bank začíná šířeji nabízet kreditní kartu VISA Classic s Charitou. Nově je tato nabídka určena nejen pro stávající klienty, ale i pro nové klienty. Cílovou skupinou zaváděné kreditní karty již nejsou primárně stávající klienti UniCredit Bank, ale široká veřejnost. „Úspěšná reakce na naši podzimní kampaň, kdy na naši nabídku kladně reagovalo 15 % oslovených stávajících klientů, potvrdila předpoklad, že hlavní přidanou hodnotou karty je vědomí klientů, že s každou uskutečněnou platbou pomáhají dobré věci,“ komentoval výsledky kampaně Jakub Dusílek, ředitel Segmentového a produktového řízení pro retailové bankovnictví.

Zůstávají přitom zachovány všechny parametry jako při listopadovém zavedení tohoto netradičního produktu. Při aktivaci věnuje banka vybrané nadaci jednorázově částku ve výši 100 Kč. Stále přitom platí, že s každou další platbou pak UniCredit Bank daruje vybrané nadaci 1 Kč. „Naše kreditní karta i v tomto roce spojuje dvě priority ze strategie UniCredit Bank - orientaci na kreditní karty a další posilovaní společenské odpovědnosti firem,“ doplnil k poslání karty Tomáš Pavlík, tiskový mluvčí UniCredit Bank.

Klienti si při aktivaci kreditní karty budou moci opět zvolit, kterou nadaci bude UniCredit Bank z jejich plateb podporovat. Na výběr mají ze tří charitativních organizací – Nadace Terezy Maxové, Nadace Charty 77 – Konto BARIÉRY a Nadace Partnerství. Vydání karty je stále bez poplatku, navíc držitelé karet mohou zdarma využít aplikaci Online Card, která poskytuje informace o všech karetních transakcích prostřednictvím internetu.



Kreditní karta s Charitou rozšiřuje možnosti zapojení do charitativních aktivit

Diskutovat (4)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15555312144

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více