Kreditní karty MoneyCard Plus od GE Money Bank na rok bez poplatku


25. 02. 2013  14:28     tz     komentáře (0)

GE Money Bank nabízí kreditní karty MoneyCard Plus s věrnostním programem bene+ na rok bez poplatku za vedení. Stačí, aby klienti kartou zaplatili alespoň 1000 Kč měsíčně. Nabídka platí pro všechny nové smlouvy uzavřené do konce března.

Kreditní karty MoneyCard Plus od GE Money Bank na rok bez poplatku




„Každý klient, který MoneyCard Plus využije k hotovostním i bezhotovostním transakcím alespoň za 1000 korun v jednom měsíci, od nás příští měsíc dostane poplatky za vedení karty zpátky,“ říká Viktor Houška, senior manažer GE Money Bank. „Zákazníci mohou šetřit peníze i díky věrnostnímu programu bene+, který jim za každou platbu kreditní kartou vrací část peněz zpět. U některých partnerů bene+ jde až o 10 procent z nákupu,“ dodává Viktor Houška.

Do programu bene+ jsou automaticky zapojeni všichni majitelé kreditních karet MoneyCard Plus. Za každou platbu u kteréhokoliv z desítek partnerů programu bene+ jim GE Money Bank vrátí až 10 % ze zaplacené částky. Z nákupů kdekoli jinde, včetně internetu nebo zahraničí, dostanou klienti zpět 1 %. Pravidelně aktualizovaný seznam partnerů programu bene+ je k dispozici na webu www.beneplus.cz.

Kreditní karta MoneyCard Plus nabízí klientům až 50 denní bezúročné období na bezhotovostní platby včetně plateb na internetu s úvěrovým rámcem až 150 000 Kč. Samozřejmostí je mezinárodní platnost karet a stále populárnější bezkontaktní placení. Zažádat o kreditní kartu GE Money Bank lze jednoduše přes internet, telefonicky nebo prostřednictvím bankomatu. Na kterékoli pobočce banky ji mohou zájemci získat na počkání. K této kartě je též možné pořídit si kreditní kartu v mobilu (NFC). Nabídka na vedení karty bez poplatků platí do konce března 2013, výhodu je možné čerpat 12 měsíců od podpisu smlouvy. Více informací je k dispozici na stránkách www.gemoney.cz.



Kreditní karty MoneyCard Plus od GE Money Bank na rok bez poplatku

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15655403424

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více