Kreditní karty na počkání mají úspěch:
od prosince budou na všech pobočkách GE Money Bank


05. 12. 2011  09:57     TZ     komentáře (5)

Již od 5. prosince letošního roku mohou zájemci požádat o vydání kreditní karty na počkání na jakékoliv pobočce GE Money Bank. Tato služba, která zásadním způsobem zrychlila proces vydávání kreditních karet, se setkala s takovým ohlasem, že její rozšíření na všechny pobočky banky bylo oproti plánu urychleno o téměř dva měsíce.





„Kreditní karty na počkání představují aktuálně asi 30 % všech kreditních karet vydávaných GE Money Bank. Zájem o tuto novou službu je vyšší než jsme očekávali, a proto jsme se  rozhodli urychlit její rozšíření do celé sítě našich poboček. Již od 5. prosince tak zájemci mohou zažádat o vydání kreditní karty na počkání na jakékoli pobočce GE Money Bank,“ říká Jarmila Kowolowská, manažerka kreditních karet GE Money Bank.

 .

Až do 31. prosince 2011 je navíc pro klienty připravena speciální akce platná pro všechny kreditní karty Money Card Plus a MoneyCard Gold vydané v tomto období. Jejich držitelé získávají vedení těchto karet na jeden rok zdarma. Kromě tohoto budou po tři měsíce získávat odměnu ve výši 10 % hodnoty každého jejich nákupu, která jim bude připsána zpět na jejich účet. Tento benefit lze čerpat až do výše 500 Kč za měsíc.

 .

Vydání kreditní karty na počkání trvá jen několik minut. V průměru za 25 minut mohou noví majitelé kreditních karet GE Money Bank začít nakupovat a čerpat výhody kreditní karty. Po podání žádosti a schválení karty následuje podpis smlouvy, na jejímž základě klient okamžitě získá kreditní kartu. Tu pak musí aktivovat na některém z bankomatů GE Money Bank. Vydání kreditní karty na počkání je zdarma.

 .

GE Money Bank aktuálně nabízí na počkání vydání kreditních karet MoneyCard Gratis, MoneyCard Plus a MoneyCard Gold. V první fázi získá klient nepersonalizovanou kreditní kartu, tedy kartu bez vyraženého jména a příjmení držitele. Do 14 dnů od podpisu smlouvy je pak klientovi doručena karta standardní s personalizovaným jménem držitele. Aktivací této karty dojde automaticky k ukončení platnosti karty vydané na počkání.

 .

Více informací o kreditních kartách MoneyCard lze nalézt na internetových stránkách www.gemoney.cz.



Kreditní karty na počkání mají úspěch: od prosince budou na všech pobočkách GE Money Bank

Diskutovat (5)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15563324720

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2620
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7020
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8330
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5365
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9990
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4050
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0774
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více