Křest unikátní knihy Patrika Nachera. Kmotry se stali Babiš, Pikora a Kubera


21. 10. 2015  09:30     Miroslav Zeman     komentáře (0)

KONEC FINANČNÍCH NEGRAMOTŮ V ČECHÁCH: Kniha, která má za úkol zvýšit finanční gramotnost Čechů byla pokřtěna a nyní již odhaluje svá tajemství veřejnosti. Jak vypadal křest této knihy? ČTĚTE DÁLE!

Křest unikátní knihy Patrika Nachera. Kmotry se stali Babiš, Pikora a Kubera




Být kmotrem není v současné mediální hantýrce zrovna pozitivním označením. V našem případě se však jedná o označení více než příjemné. Kmotři, kterými se stali Andrej Babiš, Vladimír Pikora a Jaroslav Kubera popřáli nové knize hodně úspěchů a štěstí. Ke křtu knihy došlo v Malostranské měšťanské besedě a celá akce se moc dobře povedla.

Křest_knihy_říjen_2015_14

Zájem o knihu a její představení ze strany Patrika Nachera byl skutečně velký. Zájem vzbudil také fakt, že Patrik Nacher se dosud zaměřoval prioritně svými články a příspěvky na prostředí internetu, jako média budoucnosti. V tomto případě však vyšel Patrik vstříc i konzervativnějším lidem, kteří dávají přednost knihám a tak se shrnutí mnohaleté práce, a zkušeností Patrika Nachera objevilo také v klasické knize.

Křest_knihy_říjen_2015_23

Na křtu samozřejmě nechybělo ani šampaňské, které pokropilo pomyslný první výtisk nové knihy.

Křest_knihy_říjen_2015_26

Děkujeme také za aktivní účast všem kmotrům i zájemcům, kteří se přišli na křest knihy i její představení podívat. Rovněž děkujeme všem kdo se na vydání knihy a její přípravě podíleli. 

Křest_knihy_říjen_2015_31

 

KNIHU PATRIKA NACHERA - KONEC FINANČNÍCH NEGRAMOTŮ V ČECHÁCH SI MŮŽETE ZAKOUPIT ZDE!

Konec negramotů



Křest unikátní knihy Patrika Nachera. Kmotry se stali Babiš, Pikora a Kubera

Diskutovat (0)