Která banka se stala GEEN Zelenou bankou za tento rok? Dozvíte se už příští týden


16. 12. 2016  09:28     Miroslav Zeman     komentáře (0)

Právě vrcholí vyhodnocení naší ankety GEEN Zelená banka. Výsledek určí, která banka se stala nejzelenější bankou roku 2016. Hodnocení bude leto obohaceno o jeden velmi zajímavý prvek. ČTĚTE DÁLE!

Která banka se stala GEEN Zelenou bankou za tento rok? Dozvíte se už příští týden




Novým prvkem hodnocení GEEN Zelená banka je kromě běžných využívaných aktivit v ekologické oblasti, také průměrná uhlíková stopa, kterou banka svou činností zanechává. Do celkového hodnocení se tak promítne průměrné znečištění, které banka na životním prostředí zanechá. Vše je samozřejmě zprůměrováno, aby velké banky nebyly oproti nízkonákladovým bankám znevýhodněny.

V rámci hodnocení Zelené banky hodnotíme to zda banka používá elektronické smlouvy, recikluje papír, využívá zelenou energii, používá ekologické automobily, třídí odpad na pobočkách, zatepluje své pobočky, financuje ekologické projekty apod. Banka, která je v této oblasti nejaktivnější a která zároveň za sebou ponechává nízkou uhlíkovou stopu se stane GEEN Zelenou bankou. Připomeňme, že výsledky ankety GEEN Zelená banka budou vyhlášeny už příští týden.

Zelená banka získá velmi důležité ocenění v podobě našeho zeleného certifikátu a zároveň si zaslouží uznání nejen svých klientů, ale celé veřejnosti i uznání konkurenčních bank.

INFORMACE O PROJEKTU GEEN VSTŘÍCNÁ BANKA NALEZNETE ZDE!



Která banka se stala GEEN Zelenou bankou za tento rok? Dozvíte se už příští týden

Diskutovat (0)


Vstřícná banka

Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor