LBBW Bank CZ připravila speciální nabídku pro advokáty


24. 09. 2012  21:26     tz     komentáře (0)

LBBW Bank CZ připravila v rámci partnerství s Českou advokátní komorou speciální nabídku produktů pro advokáty. Příkladem je „Účet úschov“ nabízející zvýhodněnou sazbu 1,1 % p.a. s možností získat jako bonus poukaz na licenci pro autorizovanou konverzi dokumentů z datové schránky. Zároveň banka založila novou sekci „Kompetenční centrum pro svobodná povolání“, jehož specialisté spolupracují s profesními komorami.





LBBW Bank CZ se službám pro tuto specifickou cílovou skupinu věnuje velmi intenzivně. Připravila speciální profesní produkty s pečetí německé kvality a zřídila Kompetenční centrum pro svobodná povolání, kde jsou odborníci a specialisté jak partnery, tak i poradci
a nastavují parametry služeb na míru tak, aby co nejvíce splňovaly představy klientů. Banka zároveň klientům poskytuje řadu nadstandardních služeb i v oblasti soukromých financí včetně výhodných hypotečních úvěrů, zlatých platebních karet, speciálních produktových balíčků a služeb poskytovaných za zvýhodněné ceny.

 .

„Rozšiřování služeb a portfolia produktů pro oblast práva je pevnou součástí naší nové obchodní strategie. Naším cílem je opravdu intenzivní spolupráce s advokáty. Umíme rychle reagovat na jejich potřeby a snažíme se jim poskytovat flexibilní produkty, perfektní servis i maximální podporu,“ dodává Michal Marc, zodpovědný
za Kompetenční centrum pro svobodná povolání v LBBW Bank CZ.

Speciální bankovní produkty LBBW Bank CZ s pečetí německé kvality:

 
  • Účty úschov: zvláštní účet pro správu finančních prostředků třetích osob. Zvýhodněná úroková sazba 1,1 % p.a., finanční prostředky jsou vedeny odděleně od financí advokáta, ovládání i prostřednictvím internetového bankovnictví. Dále umožňuje získat poukaz na licenci pro autorizovanou konverzi dokumentů z datové schránky jako bonus.
  • IQ Profesní konto: podnikatelský účet poskytnutý zdarma spolu s účtem úschov. Nabízí zvýhodněnou úrokovou sazbu 0,5 % p.a., až tři vedlejší účty v cizí měně, mezinárodní platební karty, výběr ze všech bankomatů v ČR jen za 6,50 Kč a další.
  • Konto 5 za 50: osobní účet poskytnutý zdarma spolu
    s IQ Profesním kontem. Služby nastavení dle vlastních potřeb klienta, výhodné úročení 1 % p.a., mezinárodní platební karta, výběry ze všech bankomatů v ČR za 6,50 Kč a další. Výběr služeb lze měnit dle aktuálních potřeb bez nutnosti měnit číslo účtu.


LBBW Bank CZ připravila speciální nabídku pro advokáty

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12457523696

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3210
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4030
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8690
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5540
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8400
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0907
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více