LBBW Bank nabízí IQ Podnikatelský účet


15. 07. 2009  17:10     Martina Lambert     komentáře (0)

LBBW Bank rozšiřuje svou produktovou nabídku pro malé a střední podnikatele – představuje IQ Podnikatelský účet.





IQ Podnikatelský účet je balíček komplexních bankovních produktů a služeb spojený s běžným účtem. Klient si vybírá ze třech variant tu, která nejlépe odpovídá potřebám jeho podnikání.   IQ Podnikatelský účet usnadní správu a kontrolu podnikatelských financí a zároveň nabízí řadu výhod a bonusů ve třech variantách. V každé variantě jsou však automaticky poskytovány tyto základní služby zdarma
  • otevření a vedení hlavního účtu
  • zasílání výpisu poštou ve frekvenci dle Vašeho výběru
  • zřízení a vedení vkladového účtu pro zhodnocení vašich volných finančních prostředků
  • příchozí platby v Kč na účty vedené v tuzemské měně
  • zadání trvalých příkazů prostřednictvím internetového nebo elektronického bankovnictví
  • LBBW Podnikatelský spořicí účet s nadstandardně vysokým úrokem
Dle zvolené varianty je ale možné využít zdarma dodatečné služby jako: o    otevření a vedení neomezeného počtu vedlejších účtů o    možnost vydání a vedení až tří platebních karet o    neomezený platební styk vedený v Kč o    zvýhodněný zahraniční platební styk atd.   Hlavní výhoda produktu IQ Podnikatelský účet spočívá v možnosti volby varianty, která nejvíce odpovídá klientovu podnikatelskému profilu. Základními kritérii pro výběr varianty mohou být například četnost domácích nebo zahraničních platebních transakcí, preference osobní návštěvy na pobočce, nebo naopak nutnost přístupu k účtům 24 hodin denně prostřednictvím internetového bankovnictví, či potřebné množství platebních karet ve firmě apod. Mezi variantami je možné se libovolně pohybovat a měnit je podle aktuálních potřeb podnikání. Poplatky za vedení účtu se odvíjí od zvolené varianty a frekvence zasílání výpisů. Měsíční poplatek za balíček služeb je již                  od 150,-Kč.   „Jak již napovídají názvy variant – Basic, Standard a Comfort –liší se jednotlivé varianty rozsahem nabízených služeb a bonusů. Věřím, že tímto produktem dokážeme uspokojit potřeby našich klientů od malých podnikatelů, kteří nechtějí platit poplatky za služby, které nevyužijí, přes početnou skupinu středních podnikatelů se standardními požadavky až po vysoce náročné klienty vyžadující komfort a individuální služby,“ doplňuje k produktu Ing. Martin Šimek, produktový manažer pro oblast SME.


LBBW Bank nabízí IQ Podnikatelský účet

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16416187792

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více