LBBW Bank spolupracuje s finanční skupinou Conseq Investment Management


15. 11. 2010  14:50     Martina Lambert     komentáře (0)

LBBW Bank CZ navázala spolupráci s finanční skupinou Conseq Investment Management v oblasti prodeje investičních produktů. LBBW Bank touto spoluprací rozšiřuje své portfolio služeb pro klienty o dva investiční programy Horizont Invest a Active Invest.





„Touto spoluprací otevíráme našim klientům možnost dlouhodobějších a pravidelných investic, která zatím v našem portfoliu chyběla. Věříme, že tak oslovíme jak naše stávající, tak potenciální klienty,“ okomentoval spolupráci Henrik Pregel, člen představenstva LBBW Bank.   Investiční program Horizont Invest je typem produktu „životního cyklu“, jehož podstatou je dlouhodobé pravidelné investování. Je určen pro investory, kteří si chtějí vytvářet strategickou finanční rezervu. Na začátku investičního období převažují v portfoliu rizikovější aktiva, čímž se zvyšuje potenciál zhodnocení úspor investora. V posledních letech před uplynutím klientem stanoveného investičního horizontu se rizikovost portfolia snižuje a chrání se dříve dosažené zisky.   Program Active Invest je určen pro investory, jež si nechtějí sami vybírat z nabídky desítek investičních společností a sami v průběhu trvání programu aktivně vyhodnocovat informace o situaci na finančních trzích a následně upravovat své portfolio. Klient si pouze vybere typ portfolia dle svého rizikového profilu a jeho správu přenechá investičnímu manažerovi. Ten má k dispozici širokou základnu investičních příležitostí, z nichž podle svého uvážení vybírá pro klienta ty nejvhodnější.


LBBW Bank spolupracuje s finanční skupinou Conseq Investment Management

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15633659712

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více