Liška přiváží první koulovačku nové sezóny


04. 09. 2017  13:38          komentáře (0)

V ulicích českých i moravských měst se ode dneška začne objevovat první sníh. V rámci nové komunikační kampaně a podpory konceptu „Najděte se ve vlastním“ přiváží ČMSS do regionů akci „Letní koulovačka s Liškou“. Součástí kampaně bude i soutěž o dvoudenní pobyt v iglú na rakouském ledovci.

Liška přiváží první koulovačku nové sezóny




Od 4. září se v centru řady českých i moravských měst objeví první sníh. Nebude to razantní změnou počasí, sníh se objeví pouze ve vybraných lokalitách 16 měst. Nedočkavci si budou moci užít první koulovačku nové sezóny díky ČMSS, která sníh do vybraných měst naveze v rámci startující marketingové kampaně a podpory konceptu „Najděte se ve vlastním“.

„Chceme touto netradiční roadshow nejen připomenout výhody stavebního spoření, ale i upozornit na nový koncept „Najděte se ve vlastním“.  Ten klientům zprostředkovává příběhy lidí, kteří si plní své sny o bydlení, třeba i díky úvěru od stavební spořitelny,“ vysvětlil člen představenstva ČMSS Jochen Maier s tím, že součástí kampaně bude i netradiční zážitek spojený s bydlením. „Pokud si klienti uzavřou smlouvu o stavebním spoření u ČMSS do 22. září, mohou soutěžit o dvoudenní pobyt pro čtyři osoby v iglú na rakouském ledovci,“ dodal.

Na stránkách www.najdetesevlastnim.cz přináší ČMSS především příběhy klientů, kteří našli odvahu bydlet po svém. Stránky nabízejí i řadu tipů a inspirací jak bydlet lépe nebo vzorové kalkulace nejčastějších typů rekonstrukcí.

V rámci aktuální kampaně připravila ČMSS pro děti a mladé klienty do 26 let prémii až 2000 Kč za uzavření smlouvy o stavebním spoření. V platnosti zároveň zůstávají i letní akce ČMSS. Klienti nad 26 let tak mohou získat odměnu 1000 Kč za uzavření smlouvy. Zároveň ČMSS umožňuje větší flexibilitu a likviditu stavebního spoření, proto neúčtuje poplatek za předčasné ukončení smlouvy při době spoření alespoň tři roky. Tento poplatek doposud činil 0,5 % z cílové částky, klienti tak ušetří až několik tisíc korun.

Stavební spoření patří mezi produkty s nejvyšším bezpečným a zajištěným výnosem. Klienti ČMSS mají možnost získat po započtení státní podpory i všech poplatků roční výnos 3,4 %.



Liška přiváží první koulovačku nové sezóny

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12538483344

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více