MALL Pay s novou aplikací reaguje na zvyšující se zájem o odloženou platbu


22. 10. 2019  19:23     Tisková zpráva     komentáře (0)

Platební služba MALL Pay představila novou mobilní aplikaci. Výrazným způsobem zjednodušuje kontrolu zakoupeného zboží, zrychluje a usnadňuje platby nebo práci s věrnostními body. MALL Pay reaguje na zvyšující se oblibu odložené platby, která je momentálně nejrychleji rostoucí platební metodou. Většina uživatelských přístupů do uživatelské MALL Pay zóny navíc již dnes probíhá přes mobilní zařízení.

MALL Pay s novou aplikací reaguje na zvyšující se zájem o odloženou platbu




Nová aplikace, kterou je možné stáhnout na Google Play nebo AppStore, umožňuje kontrolovat a spravovat veškeré provedené nákupy a jednotlivě nebo hromadně platit za zboží pomocí celé řady platebních metod včetně bankovních tlačítek. Zabezpečení je kromě PIN kódu možné řešit také biometrickou kontrolou – tedy otiskem prstu nebo skenem obličeje. Push notifikace pak doplňují další kanály, pomocí kterých je zákazník informován, když se blíží termín splatnosti zakoupeného zboží.

MALL Pay cíleně přichází s mobilní aplikací před vánoční sezonou. Dle odhadů by přes něj mohlo být do konce roku uhrazeno zboží v hodnotě několika desítek milionů korun, přičemž vánoční sezona by měla tvořit asi 60 % této sumy. Přístupy do uživatelských účtů MALL Pay přes mobilní zařízení navíc setrvale rostou a za poslední půlrok se začaly přibližovat ke 2/3 všech návštěv. Z průzkumů MALL Pay vyplývá, že pro stále větší množství zákazníků je platba přes mobilní zařízení komfortnější než v případě běžného webového prohlížeče. Proces totiž urychlují především možnosti ověření identity, které moderní smartphony přináší.

„Komfortní platbu za zboží považuji za jeden z důležitých pilířů rostoucí m-commerce. Přes mobilní zařízení jsme ostatně zvyklí ve volných chvílích řešit každodenní agendu, do které spadá i placení složenek nebo účtů, a podobné je to i s odloženou platbou. Při nákupu se naši zákazníci soustředí především na výběr vhodného zboží, výběr platební metody a úhradu pak mohou vyřešit třeba při cestě MHD nebo při pauze v práci,“ vysvětluje Adam Kolesa, CEO MALL Pay. „Zároveň předpokládáme, že pro spoustu uživatelů se právě aplikace stane cestou, kterou při nakupování vánočních dárků pro registraci do MALL Pay zvolí.“

MALL Pay by měl během vánoční sezony přinést tisícovky nových zákazníků. Odložená platba je totiž díky výhodě pro zákazníka i e-shop v současnosti nejrychleji rostoucí platební metodou. Roste především na úkor dobírky, kterou dokáže účinně nahrazovat. Zákazníkům umožňuje zdarma posunout placení na později (až o 14 dní), tedy až poté, co zboží převezmou, rozbalí a vyzkouší. V případě, kdy se rozhodnou vrátit ho v zákonné lhůtě nebo ho reklamovat, nemusí za něj platit a následně čekat na vrácení platby e-shopem. Pro samotné e-shopy pak představuje velkou výhodu oddělení platby od zbytku nákupního procesu a rychlejší získání peněz za nakoupené zboží.

MALL Pay je inovativní platební služba skupiny MALL Group. Vznikla v roce 2018 a v současnosti umožňuje nakupovat s odloženou platbou v e-shopech s celkovým obratem přesahujícím 10 miliard korun – například Mall.cz, Vivantis.cz nebo Prozdravi.cz. Službu MALL Pay využívají desítky tisíc zákazníků z celé republiky, kteří s její pomocí nakoupí zboží s odloženou splatností za desítky milionů korun.

Více informací o mobilní aplikaci.



MALL Pay s novou aplikací reaguje na zvyšující se zájem o odloženou platbu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12490546320

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více