Maxi spotřebitelský úvěr od UniCredit Bank


26. 02. 2013  17:52     tz     komentáře (0)

UniCredit Bank výrazně rozšiřuje svou nabídku spotřebitelských úvěrů. Nově nabízí úvěr PRESTO MAXI, který může dosáhnout výše až 1 milionu korun, přičemž úvěry do 600 tisíc korun lze získat díky individuálnímu posouzení žádosti o úvěr bez dalšího spolužadatele. To je přibližně dvojnásobně více než lze nyní získat na českém bankovním trhu.

Maxi spotřebitelský úvěr od UniCredit Bank




Vlajkovou lodí UniCredit Bank v oblasti spotřebitelských úvěrů byla dosud oblíbená PRESTO půjčka, neúčelový úvěr až do 600 tisíc korun, se splatností 84 měsíců a úrokovou sazbou od 6,9 % p.a.

Úvěr PRESTO MAXI zachovává veškeré výhody PRESTO půjčky - výhodný úrok, pojištění schopnosti splácet v ceně úvěru, možnost odkladu splátek nebo naopak možnost předčasného splacení bez sankce. Není nutné dokládat účel půjčky a prostředky může mít klient k dispozici do hodiny od podání žádosti o úvěr. V případě úvěru PRESTO MAXI se zvyšuje výše úvěru na uvedený 1 milion korun, a také maximální možná délka splácení až na 96 měsíců, tj. 8 let.

„Naši klienti obvykle využívají tento typ úvěrů na nákup nového automobilu, nemovitosti, kterou nelze financovat hypotečním úvěrem, nebo třeba rekonstrukci bytu. Inflace a změny v DPH ale ženou ceny vzhůru. Rozhodli jsme se proto vyhovět rostoucí poptávce ze strany klientů a maximální objem úvěrů zvyšujeme tak, aby naši klienti mohli jedním úvěrem pokrýt všechny své potřeby. UniCredit Bank vychází potřebám klientů maximálně vstříc,“ vysvětluje Darek Filip, ředitel Houseld Financing UniCredit Bank.

PRESTO půjčka a internetová aplikace Splátkomat.cz byla v uplynulém roce jedním z prvních produktů na českém finančním trhu nabízejícím optimalizaci úvěrového zatížení. Umožňují sloučení spotřebitelských úvěrů, kontokorentů a kreditních karet do jednoho výhodnějšího úvěru.
Nově mohou klienti sloučit své úvěry až do výše 1 milionu Kč.



Maxi spotřebitelský úvěr od UniCredit Bank

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16138341584

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2830
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7420
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8565
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3150
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0420
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0812
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více