mBank naděluje dětem – ke svému mKontu pro děti teď navíc mohou získat i Dětskou mKartu


05. 12. 2016  15:49          komentáře (0)

mBank nově zavádí karty ke svým účtům pro děti do 15 let. mKarty je možné objednat dětem starším 8 let. Vedení karty je bezplatné a není k tomu zapotřebí plnit žádné další podmínky. 

mBank naděluje dětem – ke svému mKontu pro děti teď navíc mohou získat i Dětskou mKartu




Dětská mKarta s sebou přináší celou řadu výhod jako jsou 3 výběry měsíčně ze kteréhokoli bankomatu v ČR zdarma, výběry v zahraničí v ekvivalentu nad 1 500 Kč zdarma nebo předem nastavené nízké limity - na výběry z bankomatů do 300 korun a na platby u obchodníků také do 300 Kč. Pokud budou rodiče chtít nastavené limity změnit, mohou to udělat kdykoliv v internetovém bankovnictví dítěte. Na telefonní číslo rodiče či zákonného zástupce pak přijde SMS s kódem, kterým nové nastavení limitů pak už jen potvrdí.

mKarta pro děti je produktem, jenž inovuje a doplňuje mKonto pro děti které bylo spuštěno společně s mKontem #navlastnitriko v srpnu tohoto roku. mKonto pro děti může rodič svým dětem založit od jejich narození až po dovršení 15 let. Dítě má pasivní přístup do internetového bankovnictví a mobilní aplikace a může své prostředky přesunovat mezi vlastními účty, běžným mKontem a až čtyřmi spořicími účty eMax Plus.

Dětská mKarta však nyní bude výběr peněz a platby v obchodech umožňovat, ovšem díky předem nastaveným limitům umožní dětem a rodičům mít všechny finance pod kontrolou. Je to proto ideální prostředek, jak děti učit finanční gramotnosti a odpovědnosti už od raného věku. Banka na Dětské mKarty proto cíleně upozorní všechny své klienty prostřednictvím internetového bankovnictví, direct mailu a facebooku. 



mBank naděluje dětem – ke svému mKontu pro děti teď navíc mohou získat i Dětskou mKartu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12600996928

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více