mBank nově nabízí k běžnému účtu pojištění výdajů


09. 06. 2011  16:05     Ivana Buriánková     komentáře (0)

mBank nově nabízí pojištění výdajů k běžnému účtu mKONTO. Toto pojištění ochrání klienty při výpadku pravidelných příjmů a poskytuje tak jistotu pro případ nenadálých nepříznivých životních situací. Pojištění výdajů je nabízeno k běžnému účtu jako doplňková služba a klient si ho sjedná během pár vteřin prostřednictvím svého internetového bankovnictví.





Pojištění výdajů umožní klientům pojistit se proti nepředvídatelným životním situacím, které by mohly ohrozit jejich příjmy a rodinný rozpočet. Pojištění je určeno na zajištění pravidelných měsíčních výdajů jako například plateb za elektrickou energii, plyn nebo vodu. Pojistit se mohou klienti pro případ pracovní neschopnosti, ztráty zaměstnání, invalidity III. stupně nebo úmrtí. V případě pracovní nechopnosti či ztáty zaměstnání pojišťovna měsíčně zaplatí klientovi až po dobu 6 po sobě jdoucích měsíců 4 000 Kč. V případě invalidity III. stupně nebo úmrtí pojišťovna jednorázově uhradí klientovi resp. jeho rodině 50 000 Kč.  Peníze z pojistky jsou klientovi zaslány na jeho běžný účet vedený v mBank a klient je poté může použít, jak potřebuje. Pojištění si klienti rychle a pohodlně sjednají prostřednictvím svého internetového bankovnictví a na výběr mají ze tří pojistných souborů. Podle pojištěných rizik se cena pojištění pohybuje od 99 do 169 korun. Pojistné bude strháváno z běžného účtu klienta jednou za měsíc. Pojištění je doplňkovou službou k běžnému účtu mKONTO a je vázáno na platební kartu k tomuto účtu. Zřízení a vedení běžného účtu je zdarma stejně jako vydání a vedení platební karty.


mBank nově nabízí k běžnému účtu pojištění výdajů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16299850528

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2390
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,5870
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8575
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3545
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8710
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0716
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více