mBank:
Odložení poplatků za odchozí transakce


01. 08. 2010  12:19     Ivana Hájíčková     komentáře (2)

Na základě reakcí na nový Sazebník mBank platný od 1.8.2010 jsme se rozhodli dát našim klientům speciální BONUS - 2 měsíční přechodné období, ve kterém nebudeme poplatky za odchozí platby klientům účtovat.





Naším cílem je dát opravdu dostatek času všem klientům, aby si mohli zřídit nová inkasa a trvalé příkazy a tímsnížit počet svých jednorázových plateb.

Trvalé příkazy, inkaso nebo SIPO, které jsou v mBank zdarma, se dají opravdu použít na většinu pravidelných plateb a jednorázové příkazy tedy nejsou třeba. Trvalý příkaz se hodí na všechny pravidelné platby se stejnou splátkou. Můžete ho použít na placení například důchodového připojištění, televizních poplatků, životního pojištění atd. U trvalého příkazu se dá také nastavit různá periodicita a to třeba čtvrtletní, pololetní nebo i roční. Trvalý příkaz se dá tedy použít i na platby, které potřebujeme provést pouze 1 do roka. Jedná se například o různé druhy pojištění (pojištění domácnosti, pojištění nemovitosti atd.). Inkaso je naopak nejlepší zřídit si na všechny pravidelné měsíční platby, kde se mění výše placené částky. Lze použít například k placení účtů za telefon, elektřinu atd. Pro vaše pohodlí je možné nastavit i automatické opakování inkasa v případě nedostatečného zůstatku na účtu. Pokud se Vám nechce kontrolovat v historii výpisů každý měsíc velké množství stále stejných položek, Vaše pravidelné platby mohou pohodlně odcházet z účtu i v podobě jediného převodu. Díky službě SIPO, kterou provozuje Česká pošta, s.p., můžete sdružit např. platby nájemného, záloh na služby, internetu, koncesionářských poplatků, spoření či pojistek atd. Doufáme, že toto bonusové období dá opravdu dostatek času všem klientům zřídit si trvalé příkazy a inkasa a snížit tak svůj počet jednorázových platebních příkazů. Informace o novém sazebníku naleznete v sekci Poplatky na stránce Otázky a odpovědi, případné další dotazy rádi zodpovíme v diskusi níže.   Ivana Hájíčková


mBank: Odložení poplatků za odchozí transakce

Re: mBank se vysmívá vlastním klientům
Dobrý den, pane Fifko, jak to myslíte, že to jde popravdě jen stěží? Moc jsem té Vaší poznámc...
Diskutovat (2)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12525765728

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více