mBank použije tváře svých klientů v nové reklamní kampani, přihlásit se může každý


03. 09. 2012  22:50     tz     komentáře (0)

mBank zahajuje výběr klientů, kteří budou zapojeni do nové reklamní kampaně banky. Všichni zákazníci mBank mohou nahrávat na internetovou stránku www.hvezdakampane.cz svoje fotografie, z nichž pomocí hlasování vzejde budoucích 25 tváří mBank. Vítěze českého a slovenského internetového hlasování čeká profesionální casting v Praze. Finalisté se pak mohou těšit na to, že jejich tváře budou k vidění po celém Česku, Slovensku i na internetu.





Čeští i slovenští zákazníci mBank mají týden na to, aby na internetovou stránku www.hvezdakampane.cz nahráli do připraveného formuláře svoji fotografii. Pokud fotografie do 9. září získá dostatek hlasů veřejnosti, může se její majitel těšit na profesionální casting, který se uskuteční 11. září v Praze. Ze Slovenska do Prahy přiveze vybrané semifinalisty speciální autobus a bude pro ně zajištěno přenocování. Hlasování na internetu pomůže vybrat také semifinalisty z České republiky. Do akce bude zapojena i castingová agentura, která z databáze fotografií vybere dalších přibližně 100 semifinalistů. „Následně chceme na castingu v úterý 11. září vybrat 25 finalistů z Česka a Slovenska, kteří se stanou hvězdami naší kampaně a novými tvářemi mBank. Focení navíc bude mít formu happeningu, takže naši vybraní zákazníci nebudou mít o zážitky nouzi,“ připomíná Petr Vondráček, marketingový ředitel mBank. Samotné focení bude probíhat o den později.

Nová reklamní kampaň má akviziční cíl. Díky ní chceme veřejnosti i zákazníkům ukázat, že jsme otevřená banka, která s lidmi komunikuje a nebojí se pochlubit vzájemnou dobrou spoluprací,“ doplňuje Roman Truhlář, generální ředitel mBank, který se těší na to, že se setká se všemi 25 účastníky. Roman Truhlář společně s kolegou Petrem Vondráčkem prozrazuje, že všechny přípravné aktivity by měly být hotovy do poloviny září. Poté bude následovat start celé kampaně. „Navážeme tak na předchozí marketingové aktivity, ale tentokrát ve spolupráci s našimi klienty,“ doplňuje Petr Vondráček.  

Ihned po nahrání fotografie do připraveného formuláře bude možné pro danou fotografii hlasovat. Jako soutěžící se mohou zúčastnit pouze zákazníci mBank, hlasovat ale může široká veřejnost. Hlasování končí 9. září, a tak lze jen doporučit nahrát fotografii co nejdříve.



mBank použije tváře svých klientů v nové reklamní kampani, přihlásit se může každý

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16424228384

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2350
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6060
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8235
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3795
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8270
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0710
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více