mBank spouští akci na refinancování kreditních karet


28. 03. 2017  19:05          komentáře (0)

mBank rozšiřuje svou nabídku refinancování úvěrových produktů. Tentokrát se zaměřila na majitele kreditních karet. V průběhu akce, tedy od 28. března do 1. října, získají klienti refinancující svou kreditku k mBank šestiměsíční nulový úrok na částku čerpanou ze své nové mKreditky a i na nové transakce.

mBank spouští akci na refinancování kreditních karet




Každý, kdo si v období od března do začátku října převede svou kreditku k mBank a splatí svou stávající kreditku u jiné finanční instituce, získá na prvních šest měsíců ode dne podepsání smlouvy roční úrokovou sazbu ve výši 0 %. Akce platí pro všechny druhy kreditek mBank, tedy klasické mKreditky, mKreditky e-Shop, mKreditky Plus či mKreditky Broker Consulting a je zdarma.

„Neustále hledáme cesty, jak přinášet našim klientům co nejvýhodnější a nejefektivnější služby. Nová nabídka mBank je pak zajímavým řešením pro ty klienty, kteří využívají úvěr na kreditní kartě i po uplynutí bezúročného období. Nulová úroková sazba na prvních šest měsíců provozu mKreditky je tak výrazným benefitem, jelikož se vztahuje na převáděnou částku i na nové transakce provedené kartou. Tím pádem umožňuje ještě efektivněji řídit své osobní finance,“ uvedla Zuzana Greplová, produktová manažerka kreditních karet mBank.



mBank spouští akci na refinancování kreditních karet

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12508746832

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více