mBank spustila inkaso


16. 04. 2008  19:13     Tomáš Vyšohlíd     komentáře (0)

mBank nově poskytuje svým klientům možnost využívat inkasní platby.





Po 4 měsících jsme otevřeli více jak 100 tis. účtů,
brzy budeme mít už 30 obchodních míst

mBank nově poskytuje svým klientům možnost využívat inkasní platby. Ty jsou tak další ze služeb, které mBank v současné době postupně spouští. Na český trh mBank postupně uvede po mHypotéce také mPůjčku, kreditní karty, kontokorent, možnost investování do podílových fondů, SIPO, účty pro podnikatele, mTransfer, SMS a email Push (notifikační služby).

 

mBank vstoupila na český trh koncem listopadu 2007. Na trh postupně uvádí klíčové produkty a služby. První byly mKONTO a eMAX, v neposlední řadě pak unikátní mHypotéka. „mBank v ČR budujeme organicky, tedy krok za krokem. Naší strategií je postupné zavádění produktů a služeb, které jsou velmi inovativní až unikátní. Na přelomu června a července bychom měli mít všechny „standardní“ bankovní produkty v naší nabídce,“ upřesňuje Jiří Báča, generální ředitel mBank ČR. I Inkaso drží styl mBank, proto naši klienti neplatí žádné bankovní poplatky a vše si mohou sami nastavit jednoduše přes internetové bankovnictví. Klient si navíc může nastavit inkaso jak odchozí (povolení k inkasu – částka je strhávána z jeho účtu), tak příchozí (příkaz k inkasu – peníze jsou strhávány druhé straně). Zadat, změnit či pozastavit inkasní platby mohou klienti mBank prostřednictvím Internetového bankovnictví kdykoliv a zdarma. Všechny změny jsou autorizovány SMS zprávou.

 

I nadále chceme v mBank zajistit pro naše klienty služby s nejlepší cenou na trhu při zachování nejvyšší kvality. „Velmi nás těší úspěch, který mBank v ČR dosahuje. Za 4 měsíce se nám podařilo otevřít už více jak 100 tis. účtů. Za krátké období máme už schváleny hypotéky v řádu stovek milionů Kč. Stále udržujeme velmi vysokou dynamiku každodenního přírůstku počtu nových klientů a depozit. To dokazuje i minulý týden, který byl rekordním v objemu příchozích plateb. Zároveň jsme velmi rádi, že se nám daří úspěšně budovat i naší pevnou distribuci. V těchto týdnech otvíráme finanční centrum v Ostravě,
dále pak mKiosky v Ústí nad Labem, Zlíně, Olomouci, Brně, Praze v OC Flora a Chodov. V krátkém časovém horizontu budou následovat Karlovy Vary, České Budějovice a Hradec Králové. Už brzy dosáhneme našeho letošního cíle v této oblasti, kterým je mít 30 obchodních míst v rámci ČR,
“ dodává Báča.



mBank spustila inkaso

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16459475808

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více