mBank trhá rekordy v prestižní soutěži Zlatá koruna


16. 06. 2017  09:54          komentáře (0)

mBank v 15. ročníku prestižní soutěže a ankety Zlatá koruna získala rekordní počet cen. Skórovala celkem sedmkrát. V kategorii Cena veřejnosti dostala 1. místo za produkt mKonto a v kategorii Cena podnikatelů obsadila první a třetí místo za mKonto Business a eMax Business. V hlasování Finanční akademie pak obdržela další čtyři ceny. Jedná se tak o historický úspěch mBank, který potvrzuje vysokou kvalitu služeb, jež svým klientům nabízí.

mBank trhá rekordy v prestižní soutěži Zlatá koruna




„Jsme nesmírně potěšení tím, že jsou naši klienti spokojení se službami, které jim mBank poskytuje, což potvrdili svým hlasováním ve veřejných anketách Zlaté koruny. Potvrzuje to, že se nám daří uspokojit poptávku našich zákazníků a že inovace, s nimiž každoročně přicházíme, mají smysl,“ uvedl Paweł Kucharski, generální ředitel mBank pro Českou republiku.

mBank ve Zlaté koruně bodovala i v dalších kategoriích. Finanční akademie ji udělila stříbrnou medaili za produkty mKonto Business a za u klientů mimořádně populární První půjčku od mBank, která nabízí zcela unikátní podmínky. Klient, který od mBank ještě spotřebitelský úvěr neměl, si může vypůjčit od 10 tisíc do 40 tisíc korun na rok a celkově přeplatí od 200 do 800 korun podle vypůjčené částky. Bronzovou příčku pak mBank získala za produkty mKonto a mKreditka Plus.

mBank tedy v roce, kdy oslaví 10 let od doby svého příchodu do České republiky, získala historický počet ocenění v anketě Zlatá koruna i od samotné Finanční akademie, díky nimž hned několikrát obsadila všechny stupně vítězů. „Tento úspěch je pro nás motivací k dalšímu rozvoji nabídky produktů a služeb mBank. Letos se chystáme představit několik novinek a inovací, které našim zákazníkům přinesou další možnosti a komfort jak v oblasti produktů, tak také služeb včetně mobilního bankovnictví,“ dodal Paweł Kucharski.



mBank trhá rekordy v prestižní soutěži Zlatá koruna

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15645948848

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více