mBank získala celkem čtyři ocenění v anketě Zlatá koruna 2011


03. 06. 2011  11:45     Ivana Buriánková     komentáře (0)

mBank navázala na úspěchy z minulého roku a získala celkem čtyři ocenění v anketě Zlatá Koruna 2011. Dvě ocenění získala mBank v hlavních kategoriích – v hlasování veřejnosti a podnikatelů a dvě ceny udělila Finanční akademie. V kategorii Cena podnikatelů bylo jako nejlepší podnikatelský účet oceněno mBUSINESS KONTO a v kategorii Cena veřejnosti získal běžný účet mKONTO 2. místo. V kategorii Elektronické bankovnictví udělila Finanční akademie internetovému bankovnictví mBank třetí místo a v kategorii Podnikatelské účty získalo mBUSINESS KONTO také třetí místo.





Anketa Zlatá koruna se řadí mezi nejkomplexnější hodnocení bankovních institucí a jejich služeb v České republice. Veřejné hlasování probíhá ve dvou kategoriích – hlasování veřejnosti a hlasování podnikatelů. V obou kategoriích vybírají hlasující své nejoblíběnější produkty napříč všemi finančními kategoriemi.  „Jsme rádi, že veřejnost, podnikatelé i odborníci oceňují naše produkty. mBank dosáhla dobrých výsledků nejen díky kvalitě poskytovaných produktů a služeb, ale i díky nízkonákladové  politice. První místo v Ceně podnikatelů je pro nás signálem, že i podnikatelé si zvykli využívat ke správě svých financí internet a stále více oceňují flexibilitu a pohodlí, které internetové bankovnictví nabízí. mBank si velmi váží tohoto úspěchu v anketě Zlatá koruna a všem, kteří nám dali hlas, děkujeme,“ komentuje výsledek banky generální ředitel mBank CZ Janusz Mieloszyk.  „mBank v současné době pracuje na vývoji nových, zejména vkladových produktů, které budou uváděny na trh postupně během roku 2011 a 2012. Věříme, že chystané změny a novinky potěší nejen ty, kteří pro nás v anketě hlasovali,“ dodává generální ředitel.


mBank získala celkem čtyři ocenění v anketě Zlatá koruna 2011

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15183154192

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2110
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7010
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8040
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5065
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9570
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0661
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více