mBank zlevňuje:
Platby po Evropě budou zdarma, stejně jako odchozí platby z podnikatelského účtu


31. 08. 2012  15:52     tz     komentáře (0)

V době všeobecného zdražování se mBank, přední internetová banka v ČR, rozhodla úplně zrušit poplatky za SEPA platby a za všechny odchozí platby z podnikatelského účtu mBusiness Konto. Změny v sazebníku banky začnou platit od 1. listopadu 2012. Tímto krokem se mBank stává ještě výhodnější bankou nejen pro retailové klienty, ale i pro živnostníky.





Pozitivní změny se dotknou jak majitelů běžných účtů, tak podnikatelů. „Od 1. listopadu nebudeme zákazníkům účtovat poplatek za příchozí a odchozí SEPA platby. Největší přínos vidím zejména u plateb z ČR na Slovensko a naopak. Řadu zákazníků určitě potěšíme,“ popisuje změny v sazebníku generální ředitel mBank Roman Truhlář. SEPA platby zdarma jsou podle něj výhodné také pro studenty, kteří jedou studovat do zahraničí a musí platit například ubytování na koleji či jiné administrativní poplatky v zahraničí.

Významným pozitivem změny sazebníku je také odstranění poplatku za veškeré odchozí platby u podnikatelského účtu mBusiness Konto. „mBusiness Konto patří mezi nejvýhodnější podnikatelská konta na trhu. A díky této změně se stane ještě zajímavějším. Doufáme, že tím pomůžeme drobným podnikatelům, pro které je v dnešní době přínosem každá uspořená koruna,“ tvrdí Roman Truhlář.

Změna v sazebníku je v souladu se strategií mBank posílit pozici jedničky mezi internetovými bankami v České republice.

SEPA platba označuje bezhotovostní platbu v měně EUR v rámci oblasti SEPA. Tuto oblast tvoří 27 států Evropské unie, Island, Lichtenštejnsko, Norsko a Švýcarsko.



mBank zlevňuje: Platby po Evropě budou zdarma, stejně jako odchozí platby z podnikatelského účtu

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12566291696

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více