MetLife fotbalové dopoledne se Special Olympics


20. 07. 2019  17:42          komentáře (0)

Pojišťovna MetLife ve spolupráci se Special Olympics zorganizovala již čtvrté fotbalové dopoledne „Pojďme spolu za fotbalem“ pro sportovce Speciální olympiády České republiky. V rámci červnového Evropského fotbalového týdne si společně zasportovali se zástupci pojišťovny MetLife v pražském Sportovním areálu Slovenská. Vyzkoušeli si například střelbu na branku, slalom s míčem či běh s brzdícím padákem. Akce se konala za přispění Fotbalové asociace ČR.

MetLife fotbalové dopoledne se Special Olympics




Sportovci Speciální Olympiády ČR se sjeli do Prahy z celé republiky, aby se poněkolikáté společně setkali a užili si fotbalový trénink ve Sportovním areálu Slovenská. Společně se zástupci MetLife si užili dopoledne plné gólů, běhání, slalomů a zábavy.

Již po čtvrté jsme společně se Special Olympics a Fotbalovou asociací uspořádali fotbalové dopoledne pro osoby s mentálním postižením, které sdružuje Speciální olympiáda v České republice. Sportovci přijíždějí z celé České republiky, nejvzdálenější tým je ze Zlína. Někteří kolegové se akce účastní po několikáté a vždy se na fotbalové dopoledne těší,“ uvádí František Špulák, Marketing and Communication Executive pojišťovny MetLife.

Spolupráce se společností MetLife nás velmi těší, každý rok je to zajímavá příležitost pro setkání plné sportovních aktivit. Na akci přijíždějí děti z celé republiky, ty nejvzdálenější to mají 300 km a na tuto akci se moc těší. Všem zaměstnancům patří velký dík za jejich nasazení a odhodlání,“ dodává David Bělůnek, ředitel sportu fotbal Českého hnutí speciálních olympiád.

Na závěr sportovního dopoledne byl pro všechny účastníky připraven společný oběd. Někteří sportovci, zejména ze vzdálenějších koutů republiky, pak využili volné odpoledne k prohlídce Prahy.

České hnutí Speciálních olympiád je zapojeno do celosvětového hnutí Special Olympics International (SOI). Tento program byl založen v roce 1968 ve Spojených státech. Zakladatelkou celého programu je paní Eunice Kennedyová Shriverová, sestra prezidenta Johna F. Kennedyho. Uvedla tak v život myšlenku sportování jako prostředku rozvoje osobnosti a integrace lidí s mentálním postižením. (zdroj: https://www.specialolympics.cz/celosvetove-zapojeni)



MetLife fotbalové dopoledne se Special Olympics

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12607862496

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více