Michaela Lhotková bude řídit spotřebitelské financování a platební řešení ČSOB


05. 06. 2017  15:39          komentáře (0)

Novou výkonnou ředitelkou ČSOB pro spotřebitelské financování, platby a karty se od 1. července stane Michaela Lhotková. Ve funkci nahradí Jiřího Feixe, který se stal předsedou představenstva a generálním ředitelem Hypoteční banky.

Michaela Lhotková bude řídit spotřebitelské financování a platební řešení ČSOB




Michaela Lhotková bude zastávat post, který vznikl spojením dvou klíčových divizí banky, spotřebitelského financování a platebních řešení včetně karet. Za 15 let svého působení ve skupině ČSOB získala Michaela Lhotková bohaté zkušenosti v různých oblastech bankovního trhu. „Za jeden ze svých hlavních cílů považuji naplnit očekávání našich klientů v oblasti nejčastěji využívaných bankovních produktu, nabídnout jednoduchá, moderní a dostupná řešení. Loni se ČSOB podařilo zvýšit objem spotřebitelského financování o devatenáct procent, stejně tak dále posouvat náš téměř 40% podíl v acquiringu. I na tyto úspěchy chci navázat,“ uvedla Michaela Lhotková.

 

John Hollows, generální ředitel ČSOB, k povýšení Michaely dodává: „Vzhledem k digitalizaci a připravovaným legislativním změnám, které otevřou další možnosti spolupráce bank s třetími stranami, jsou pro náš budoucí úspěch oblasti spotřebitelského financování, platebního řešení a karet důležitější než kdy dříve. Navíc zde dochází k zásadním inovacím u nás i na trhu a tím vzniká potenciál dalšího rozvoje zajímavých služeb a zlepšení klientského zážitku za využití nových technologií. Jsem přesvědčen, že Michaela je díky svým zkušenostem perfektně připravena tuto obtížnou výzvu zvládnout.“

 

Svou kariéru v ČSOB zahájila Michaela Lhotková v roce 2002 v korporátním segmentu. Po dvou letech se ujala vedení útvaru Úvěry pro malé a střední firmy, odkud v roce 2013 přešla na pozici ředitelky Segmentu firemního bankovnictví. V poslední pozici pak působila jako vrchní ředitelka pro oblast rizika a finance Hypoteční banky, která patří do skupiny ČSOB.



Michaela Lhotková bude řídit spotřebitelské financování a platební řešení ČSOB

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12451187136

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3210
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4030
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8690
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5540
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,8400
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4150
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0907
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více