Mobilní aplikace roku ČSOB a Era smartbanking přináší nové funkce


17. 12. 2012  15:28     tz     komentáře (0)

Smartbanking od ČSOB a Ery se od prosince rozšiřuje o další služby. Uživatelé si mohou pomocí aplikace nově sjednat cestovní pojištění, dobíjet kredit a také prohlížet platební karty či blokované částky na účtu. Aplikaci si za necelý rok fungování stáhlo přes 90 tisíc uživatelů, kteří přes něj provedli transakce v objemu téměř 4,5 miliardy korun.





„Jednoznačně nejvyužívanější službou je mezi uživateli ČSOB a Era smartbankingu zjištění zůstatku na účtu. Tato funkce tvoří téměř 60 % všech uskutečněných operací. Při vytváření nových služeb jsme často vycházeli přímo z klientských podnětů. Snažíme se jejich přáním a požadavkům co nejvíce vyhovět, tak aby pro ně byl smartbanking ještě pohodlnější. Zároveň jsme vzali na vědomí fakt, že lidé chtějí především ušetřit čas a současně mít své finance pod kontrolou. Myslím si, že nové funkce tyto požadavky dokonale splňují a přinesou všem uživatelům ještě vyšší komfort,“ říká Jan Vimr, výkonný manažer Vývoje finančních služeb ČSOB a Ery.

.
.

„Za velice komfortní považuji zejména možnost sjednání cestovního pojištění. Z našich statistik totiž vyplývá, že klienti si vyřizují pojištění až na poslední chvíli, nejoblíbenější je přitom sjednání přes internet. Den před cestou si tímto způsobem sjedná pojištění téměř polovina klientů. Díky smartbankingu se nyní budou moci pojistit například až během cesty do zahraničí, což teď v zimě ocení hlavně ti, kdo na to zapomenou před pobytem na horách,“ říká Vít Janouch, produktový manažer cestovního pojištění ČSOB Pojišťovny.   



Mobilní aplikace roku ČSOB a Era smartbanking přináší nové funkce

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12529076560

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3140
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4540
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8640
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,6035
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,9030
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0905
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více