Mobilní eKonko míří na tablety, má přes 12 tisíc uživatelů


11. 12. 2012  21:34     tz     komentáře (0)

Od dnešního dne je Mobilní eKonto od Raiffeisenbank plně dostupné i pro tablety. Banka za dva týdny provozu získala více než 12 tisíc uživatelů aplikace pro chytré telefony a zaznamenala velmi pozitivní reakce odborníků i veřejnosti.





Raiffeisenbank od dnešního dne umožňuje naplno využít aplikaci Mobilní eKonto i na tabletech fungujících na operačním systému Android, na tabletech se systémem iOS bude dostupná v nejbližších dnech. „Od aplikace pro chytré telefony se bankovnictví na tabletech liší jen v detailech, které vycházejí z rozdílů mezi tablety a telefony. Aplikace tak umí využít větší prostor tabletů a je velmi přehledná a intuitivní,“ uvedl produktový manažer Raiffeisenbank Vratislav Kříž.

Aplikaci pro chytré telefony pod názvem Mobilní eKonto představila Raiffeisenbank před dvěma týdny a aplikace se okamžitě zařadila mezi nejstahovanější v AppStore i Google Play. „Reakce klientů byly velmi pozitivní, uživatelé oceňují řadu ojedinělých funkcí, vysokou bezpečnost a intuitivnost aplikace. Za dva týdny jsme získali více než 12 tisíc uživatelů,“ dodal Vratislav Kříž.

Mobilní eKonto je např. průkopníkem v oblasti plateb pomocí tzv. QR plateb, kdy lze jednoduše zaplatit pomocí  vyfocení QR kódu na faktuře. Majitelé Mobilního eKonta mohou prostřednictvím QR platby zaplatit na více než tisícovce eshopů, které umožňují platby přes platební tlačítko Raiffeisenbank ePlatby. Jako první mobilní aplikace v ČR dále Mobilní eKonto umožňuje jednoduché placení pomocí nastupující technologie NFC.

Další ojedinělou funkčností Mobilního eKonta je vyhledání nejlepší ceny pomocí vyfocení čárového kódu. Stejně tak aplikace nabízí geolokační vyhledání nejbližších obchodů, u kterých lze využít slevový program Sphere Card, který je součástí kreditních karet Raiffeisenbank. Aplikace rovněž jako jediná v ČR umí aktivně poskytnout úvěry.



Mobilní eKonko míří na tablety, má přes 12 tisíc uživatelů

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15636385504

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2670
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,7180
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8355
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5095
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,1005
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,3900
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0773
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více