Možnost investice do Zajištěného fondu Forte pokračuje


11. 05. 2010  17:15     Michal Teubner     komentáře (0)

Komerční banka ve spolupráci s Komerční pojišťovnou nabízí v rámci produktu Vital Invest od května 2010 možnost investovat do Zajištěného fondu Forte 3.





Tento unikátní fond klientům garantuje minimální zhodnocení 13 % ke splatnosti fondu.Zajištěný fond Forte 3 navazuje na fond Forte 2, který se těšil vysokému zájmu klientů.   Strategie založená na Zajištěném fondu Forte 3 je vhodná pro všechny klienty, kteří chtějí využít výnosový potenciál akciových trhů a zároveň požadují jistotu garantovaného zhodnocení svých prostředků ke dni splatnosti fondu. Pro klienty je velmi atraktivní potenciál výnosu až 52 % po 8 letech (s garantovaným výnosem 6,5 % p. a. pro první dva roky existence fondu).   "Investice do Zajištěného fondu Forte 3 je pro klienta velmi zajímavá. Nejen, že obdrží garantovaný výnos, ale také má možnost podílet se na výkonnosti koše 25 světových akcií. Další výhodou je zároveň možnost výplaty prostředků klientům s ročním výnosem 6,5 % p. a. při dosažení stanovených podmínek již ve 3. roce existence fondu. Samozřejmostí je také ochrana proti měnovému riziku," uvedl Radko Belada, vedoucí marketingu pro retailové bankovnictví.   Vital Invest je investiční životní pojištění, v rámci kterého si klient sám určí, zda pro něj bude tento produkt z větší části pojištěním nebo investicí. V rámci pojistné složky nabízí Vital Invest čtyři různé varianty rozsahu pojistné ochrany pro případ úmrtí podle toho, do jaké míry chce klient zajistit sebe a svou rodinu v nepříznivých životních situacích.


Možnost investice do Zajištěného fondu Forte pokračuje

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

15492127824

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,2540
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,6480
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8380
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,4915
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0220
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4100
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0751
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více