Na Era půjčky každý lehce dosáhne


02. 04. 2012  12:18     Zuzana Kalátová     komentáře (0)

Po úspěšné kampani s „kačabou“ rozjíždí Era další akce na podporu Era půjček. Cílem jarní kampaně je poukázat na vysokou dostupnost úvěrových produktů. Součástí akce je navíc zajímavá finanční prémie. Pokud klient v období kampaně od 2. 4. do 31. 5. 2012 požádá o půjčku, může následně k poskytnuté půjčce získat bonus ve výši 500 korun.





„Za motto kampaně jsme zvolili slogan – Lehce na ni dosáhnete! Chceme tak našim klientům ukázat, že Era půjčky jsou opravdu snadno dostupné. Klienti navíc s našimi půjčkami platí pouze měsíční splátku, žádné další poplatky. V době trvání kampaně se zároveň uskuteční tradiční Dny Poštovní spořitelny. Finanční centra i pobočky České pošty budou v těchto dnech oděny do červené více než obvykle a pro zákazníky budou připraveny drobné dárky,“ říká Aleš Pospíšil, výkonný ředitel Řízení segmentů Poštovní spořitelny.   Při podání žádosti o kteroukoli Era půjčku obdrží žadatel na obchodních místech praktickou ekotašku. Ke každé sjednané, čerpané a řádně splácené půjčce získá klient na svůj účet vedený v Poštovní spořitelně/ČSOB bonus ve výši 500 korun. Kampaň bude podpořena výhradně BTL aktivitami.   Všechny Era půjčky se vyznačují jednoduchostí. Žádné poplatky za poskytnutí, správu ani za předčasné splacení. Půjčky jsou opravdu dostupné, je možné si je sjednat nejen ve Finančních centrech Poštovní spořitelny, ale také na všech poštách. Více informací o Era půjčkách a o podmínkách získání bonusu naleznete také na stránkách www.erasvet.cz.     Era půjčka je jednoduchá a férová půjčka na vše, co klient potřebuje. Nepožaduje vysvětlování či dokládání účelu, peníze může klient použít skutečně na cokoliv. Mezi úvěrové produkty patří také Era půjčka na bydlení. Jde o jednorázovou půjčku určenou na financování bydlení, vhodnou například k rekonstrukci či koupi vybavení domácnosti, na pořízení nebo výstavbu bydlení. Peníze jsou k dispozici hned po podpisu smlouvy, přičemž účel půjčky lze doložit až do 6 měsíců od čerpání.   Součástí Era půjček je také Era sjednocená půjčka, která je určená ke sloučení několika úvěrů do jednoho. Díky této půjčce splatí klient ostatní půjčky u bank a vybraných splátkových společností a ještě získá peníze navíc. Přitom bude splácet jen jednu půjčku a splácení si může rozložit dle svých možností až na 8 let. O tuto půjčku mohou klienti žádat na všech Finančních centrech.   Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků.    

Reprezentativní příklad Era půjčky ve výši 60 000 Kč na 5 let:

RPSN 18,25 %, úroková sazba 16,9 % p. a., počet splátek 60, poplatky za podání žádosti, poskytnutí a správu úvěru 0 Kč, měsíční splátka 1 488 Kč, celková částka k úhradě 89 274 Kč. Výše splátky platí za předpokladu čerpání úvěru 15. den v měsíci s první splátkou 15. den měsíce  následujícího. Splácení úvěru probíhá vždy k 15. dni v měsíci. V případě bezproblémového splácení může být poslední anuitní splátka nižší.


Na Era půjčky každý lehce dosáhne

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

16511087872

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

60


ČÍSLO TÝDNE - 60 právě tolik miliard korun investovaly tuzemské firmy do online reklamy na internetu. Je to rekordní částka, která potvrzuje výrazné zvýšení zájmu o reklamu na internetu nejen v České republice.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,1550
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4670
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8270
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,3610
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 25,6875
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4000
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0552
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více