Na konci roku GE Money Bank zaznamenala růst hypoték o 35 %


01. 02. 2011  12:09     Pavel Zúbek     komentáře (0)

Během listopadu a prosince se zvýšil objem nových hypoték GE Money Bank v porovnání s průměrem zbytku roku dokonce o 35 %. GE Money Bank proto prodlužuje do konce června akci bez poplatku za zpracování pro všechny, kteří vyplní online kalkulačku a rozhodnou se požádat o hypotéku. Banka nadále nabízí možnost mimořádných splátek zdarma i během fixace pro všechny nově uzavřené hypotéky nad 2 mil. Kč.





„Za oživením hypotečního trhu stojí zejména nižší ceny nemovitostí a optimističtější nálada veřejnosti, co se týká budoucího ekonomického vývoj. Podobný vývoj očekáváme i v letošním roce,“ říká Michal Tuček, manažer hypotečních úvěrů GE Money Bank. „Zvýšený zájem o hypotéky GE Money Bank mají na svědomí novinky, které banka představila v roce 2010. Zájemci o bydlení například velmi ocenili možnost mimořádných splátek zdarma i během fixace pro všechny nové hypotéky od 2 milionů korun. Úspěch měla také akce s názvem Hypoteční týden konaná v říjnu loňského roku,“ dodává Michal Tuček.    Vedle standardní účelové hypotéky nabízí GE Money Bank klientům také Konsolidaci půjček zajištěnou nemovitostí. Klientovi tak banka umožňuje zkonsolidovat stávající závazky, čímž mu sníží jeho měsíční výdaje.   ·         Mimořádné splátky bez poplatků či sankcí Od září GE Money Bank nabízí všem žadatelům o hypotéku možnost kdykoliv předčasně splácet úvěr na bydlení pomocí mimořádných splátek bez poplatků. Zdarma lze ročně splatit až 20 % výše hypotéky a ušetřit tak na úrocích. Nabídka se vztahuje na účelové hypoteční úvěry s hodnotou nad 2 miliony korun se zvoleným úrokovým obdobím neboli fixací 3, 5 nebo 10 let.   ·         Hypotéka on-line bez poplatku za zpracování Hypotéka online (www.gemoney.cz/hypoteky) je komplexní nástroj pro předběžné schválení hypotéky od GE Money Bank. Klientům umožňuje také zažádat o refinancování hypotéky nebo o hypotéku Naopak. Klienti GE Money Bank, kteří využijí Hypotéku online do 30. 6. 2011 a nejpozději do 31. srpna 2011 podepíší smlouvu, získají úvěr bez poplatku za zpracování a ušetří tak až 25 tisíc Kč. Akce se vztahuje na hypotéky s fixací na 3, 5 nebo 10 let.   ·         Garantované sazby Proces získání hypotéky u GE Money Bank je zcela transparentní. Banka u svých hypoték poskytuje garantovanou úrokovou sazbu a klient si tak může na internetových stránkách během chvilky spočítat výsledné úročení svého úvěru. Stejně tak je možné na základě příjmů zjistit, jak vysoký úvěr může klient na své bydlení získat.   Hypotéka od GE Money Bank je omezena pouze spodní hranicí 300 000 korun a 80 % tržní ceny nemovitosti. Doba splácení se pohybuje od 5 do 30 let. V den splatnosti úvěru nesmí být žadateli více než 70 let. Úrokovou sazbu si lze zafixovat na dobu 1, 3, 5 a 10 let.


Na konci roku GE Money Bank zaznamenala růst hypoték o 35 %

Diskutovat (0)


Bankám jsme v tomto roce na poplatcích již celkem zaplatili

12592888768

Certifikovaný kalkulátor poplatků

Jednoduše si vypočítejte své bankovní poplatky

Kalkulátor

Číslo týdne

300


ČÍSLO TÝDNE - 300 právě tolik miliard korun odeslaly tuzemské společnosti svým zahraničním vlastníkům ve formě dividend. Většina zisku těchto firem tak skončila v zahraničí.


Kurzovní lístek Citfin

Země Měna Deviza střed
Kurz EUR Euro 1 EUR 25,3060
Kurz USD Americký dolar 1 USD 23,4400
Kurz PLN Złoty 1 PLN 5,8760
Kurz GBP Libra šterlinků 1 GBP 29,5935
Kurz CHF Švýcarský frank 1 CHF 26,0060
Kurz HUF Forint 100 HUF 6,4250
Kurz RON Rumunské nové leu 1 RON 5,0918
Poradna


Komplexní a objektivní hodnocení bank působících na českém trhu. Hodnotit můžete také Vy! Více